+
-+ Tulosta

Ajankohtaista

Tutustu uusien Kouvola.fi-sivujen testiversioon

24.1.2019

Kouvolan kaupungin verkkosivut uudistuvat maaliskuun alussa. Sivuston testi- eli beta-versiosta kysytään nyt mielipiteitä ja kokemuksia kuntalaisilta ja muilta sivuilla vierailevilta.

Uudet Kouvola.fi -sivut julkaistaan virallisesti 5.3.2019, jolloin nyt beta.kouvola.fi-osoitteesta löytämäsi sivusto julkaistaan Kouvola.fi -osoitteessa vanhan sivuston sijaan. Nyt julkaistu beta-sivusto ei vielä ole kaikin osin tiedoiltaan, kuvitukseltaan ja asetteluiltaan valmis. Sivuille tehdään vielä parannuksia ja täydennyksiä helmikuussa kävijäkyselyn ja testityöpajojen tulosten perusteella.

Uudistuksen tavoitteena on paremmin palveleva sivusto, josta tieto löytyy helposti. Organisaatiolähtöistä asioiden sijoittelua ja esittelyä on haluttu välttää ja palvelut on tuotu heti kärkeen.

Vaikuta ja vastaa kävijäkyselyyn!

Voit vaikuttaa sivuton kehittymiseen "lopulliseen" muotoonsa, vastaamalla kyselyyn. Saapuessasi beta.kouvola.fi- osoitteeseen, ilmestyy noin 30 sekunnin kuluttua kävijäkysely näkyviin. Kysely on lyhyt, kahdeksan kohdan kysymyssarja, jossa kysytään muun muassa arviotasi ensivaikutelmastasi, asioiden löytymisestä ja sivuston selkeydestä. Kyselyssä ei pääse peruuttamaan taaksepäin.

Kaikkien kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan Kouvola-tuotekassi, mikä sisältää muun muassa Kouvola-kahvia ja Kouvolan lakritsaa. Kyselyn lopussa kysytään sähköpostiosoitettasi arvontaa varten. Arvonnan säännöt ja tietosuojaselosteen löydät osoitteesta: beta.kouvola.fi/kavijakysely

Käyttäjätestaus

Vielä ehdit ilmoittaa halukkuutesi osallistua myös kaupungintalolla järjestettävään käyttäjätestauksen. Helmikuun 5. päivä järjestetään kaksi noin tunnin mittaista työpajaa, joissa testataan Kouvola.fi -sivustoa erilaisin tiedonhakuesimerkein. Testiryhmäläiset vastaavat testaamisen yhteydessä käyttökokemusta koskeviin kysymyksiin.

Työpajan lopuksi keskustellaan kahvin äärellä yhdessä hetki testikokemuksesta. Testaajille on luvassa myös pieni palkinto. Testitilaisuudet pidetään iltapäivällä ja alkuillasta 5.2.2019 kaupungintalolla. Voit ilmoittautua 28.1.2019 mennessä testiryhmään.

Kumpaankin työpajaan voidaan ottaa noin 15 henkilöä. Valituille henkilöille lähetetään kutsu työpajaan erikseen viikon 5 alussa.

Lisätietoja:
verkkotiedottaja
Tea Salonsaari
puh. 020 615 8122
etunimi.sukunimi@kouvola.fi

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme