+
-+ Tulosta

Ajankohtaista

Kouvolan kaupunki onnitteli vuoden ensimmäistä vauvaa

23.1.2019

Vuoden 2019 Kouvolan ja koko Kymenlaakson ensimmäinen vauva syntyi uudenvuodenpäivänä klo 02.07 Tarja ja Tero Nakon perheeseen.

Äiti Tarja ja isä Tero saivat poikavauvan ja 11-vuotiaat kaksoissiskot Riia ja Neea pikkuveljen. Tyttöjen syntymästä on jo aikaa kulunut ja vanhemmilta oli ehtinyt jo paljon unohtua edellisestä vauva-ajasta. Arki on kuitenkin lähtenyt sujumaan hyvin ja luonteeltaan seuralliseksi osoittautunut pikkuinen saa tarvitsemansa huomion ja sylissä saa olla tarpeeksi - onhan innokkaita hoitajia omasta takaa useampikin.

Valkealan Lautarossa asuva perhe on tyytyväinen asuinalueeseensa. Lähellä on äskettäin valmistunut leikkikenttä, päiväkoti on myös lähellä, samoin koulu.

Jo perinteeksi muodostuneen onnittelukäynnin yhteydessä hyvinvointijohtaja Arja Kumpu luovutti hopeisen lusikan vuoden ensimmäiselle vauvalle. Muutaman kuukauden kuluttua sille voi jo hyvinkin löytyä käyttöä. Onnittelut Nakon perheelle.

.


Kuvassa Nakon perhe: äiti Tarja uusi perheenjäsen sylissään, isä Tero sekä kaksoissiskokset Neea ja Riia.


Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme