+
-+ Tulosta

Ajankohtaista

Hiihtolatujen ja luistelukenttien tilanne Kouvolassa

9.1.2018

Kouvolan pesäpallokenttä ja Lehtomäen kaukalo ovat jo luistelukunnossa. Myös hiihtämään pääsee ainakin Valkealassa ja Anjalassa. Pakkaskelien jatkuessa luistelukenttiä pyritään avaamaan tasaisesti eri taajamiin sekä laduille tarvitaan pakkaskelien lisäksi vielä lunta.

Hiihtoladut
Kouvolan Palomäen ladut ja latu Kouvolan urheilupuiston uimahallilta Paaskoskelle ja Valkealan urheilukeskukseen ovat kunnossa. Muut Kouvolan keskustan ladut on tampattu mutta niissä ei ole perinteisen uria.

Eteläisessä Kouvolassa voi pohjilla hiihtää kaasulinjan reitillä Inkeroinen - Myllykoski. Varsinaista latua löytyy vain Anjalan tykkilumiladulta.

Valkealan tykkilumiladuilta löytyy hiihtoladut. Kuusankoski, Voikkaa ja Valkelan kuntoradoilla on tampattu pohjia joilla voi kyllä hiihtää, mutta reiteiltä löytyy myös alueita joissa on vähän lunta.

Tällä hetkellä kaupungin latuseurantajärjestelmä ei ole ajan tasalla. Se pyritään saamaan kuntoon mahdollisimman pian.

Luistelualueet
Kouvolan pesäpallokenttä ja Lehtomäen kaukalo ovat luistelukunnossa. Tornionmäen, Sarkolan, Kaunisnurmen ja Vahteron kentät ovat luistelukunnossa loppuviikosta, jos pakkaskelit jatkuvat.

Loppuviikosta valmistuu luistelukuntoisia kaukaloita ja luistelualueita Saviniemeen, Korialle ja Elimäelle.

Valkealan jäähallin viereinen luistelualue ja Utin kaukalo sekä Kuusankosken jäähallin vieressä oleva luistelualue ja pesäpallokenttä ovat kunnossa.

Pakkaskelien jatkuessa kenttiä pyritään avaamaan tasaisesti eri taajamiin sekä laduille tarvitaan pakkaskelien lisäksi vielä lunta.

Lisätietoa:
Liikuntapaikkamestari Arto Porkka
p. 020 615 8230
arto.porkka(a)kouvola.fi

www.kouvola.fi/ladut
www.kouvola.fi/ulkojaat

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme