Yrittäjiltä tunnustusta kaupungin hankinnoille

Kymen Yrittäjien aluejohtaja ja Kari Jääskeläinen, Kouvolan Yrittäjien puheenjohtaja Jari Liikkanen, kaupungin hankintapäällikkö Marja-Liisa Jyrkilä ja toimitilajohtaja Katja Ahola hankintapäivässä.

Kouvolan yritysmyönteisin hankkija 2021 on Kouvolan kaupungin hankintapäällikkö Marja-Liisa Jyrkilä ja vuoden kehittämismyönteisin hankintayksikkö 2021 on Kouvolan kaupungin tilapalvelut. Yrittäjiä on kuultu ja panostettu mm. markkinavuoropuheluihin. Hankintojen paikallisuusaste on kehittynyt vuodesta 2014 alkaen vajaasta 37 prosentista 52 prosenttiin.

Valintaraatiin kuuluneet Jari Liikkanen, Kouvolan Yrittäjien puheenjohtaja, Kari Jääskeläinen, Kymen Yrittäjien aluejohtaja ja Marita Melkko, Kouvolan Innovation Oy:n hankinta-asiamies jakoivat tunnustukset Kouvolan Hankintaseminaarissa 2021. Kouvolan kaupungin tilapalvelut -yksikön puolesta palkinnon vastaanotti toimitilajohtaja Katja Ahola.

Marja-Liisa Jyrkilä on yhteistyökykyinen ja -haluinen. Hänestä välittyy aito ymmärrys ja välittäminen siitä, mikä merkitys hankintojen kehittämisellä on kaupungin kannalta. Kouvolan kaupungin tilapalvelujen yritysmyönteisyys puolestaan näkyy siinä, että halutaan aidosti kuunnella yrityksiä hankintoja valmisteltaessa, käytössä on muun muassa yritysvaikutusten arviointi.  Hyvänä esimerkkinä ovat myös markkinavuoropuhelut, joissa on voitu käydä keskustelua muun muassa teknisistä yksityiskohdista”, Jari Liikkanen kertoi palkittujen valintaperusteluista.

”Kiitokset yrittäjäyhdistykselle ja hankinta-asiamiehelle, että olemme voineet kehittää Kouvolan hankintoja rakentavassa hengessä”, Jyrkilä totesi kiitospuheessaan.

Kouvolassa on panostettu markkinavuoropuheluihin, joita on järjestetty monin tavoin. Tavoitteena on ollut, että hankinnasta käydään keskustelua tilaajan ja tuottajien kanssa. Kaupungin elinvoiman vahvistaminen on ollut selkeä tavoite jo pitkään.  Ostodatan perusteella paikallisuusaste on kehittynyt vuodesta 2014 alkaen vajaasta 37 prosentista 52 prosenttiin.

Parhaimmat onnittelut palkituille!

Lisätiedot:
Marita Melkko, Kouvola Innovation Oy
Hankinta-asiamies
+358 20 615 5039
marita.melkko@kinno.fi

Kuva: Kari Jääskeläinen, Jari Liikkanen, Marja-Liisa Jyrkilä ja Katja Ahola.

Sivun alkuun