Wiipurintien markkinat järjestetään elokuussa

Kasarminmäen puistot ja kentät täyttyvät mielenkiintoisesta koko perheen ohjelmasta. Musiikkia, työpajoja, historianelävöitystapahtumia, hevosturnajaisia, sirkusta ja paljon muuta.

Keskiaikatapahtuma Wiipurintien markkinat valloittaa Kouvolan Kasarminmäen lauantaina 7. elokuuta klo. 10-18. Kasarminmäen puistot ja kentät täyttyvät mielenkiintoisesta koko perheen ohjelmasta. Musiikkia, työpajoja, historianelävöitystapahtumia, hevosturnajaisia, sirkusta ja paljon muuta. Tule viihtymään Kasarminmäelle!

Monenmoisen katsomisen lisäksi lapsiperheet pääsevät myös itse tekemään ja osallistumaan.

Nostoja ohjelmasta

  • Mystikon taikakoulussa voi oppia jonkin taikatempun vaikka kolikoilla, pähkinöillä tai narunpätkillä. Mystikko Alexander XIII opettaa ja vihkii yleisöä taikuuden saloihin 30 minuutin mittaisilla kursseilla. Hänellä on tietenkin myös oma taikuusesitys.
  • Minna Hokka on katkeamattoman paimensoitinperinteen jatkaja, oppi-isä Jarkko Aallonloiske ja Teppo Repo ovat edellisiä lenkkejä sukupolvien ketjussa. Wiipurintien markkinoilla voit rakentaa itsellesi oman soittimen Minna Hokan opastuksella.
  • Taistelutalutusratsastuksessa pääset testaamaan taitojasi oikealla viikinkiratsuilla.
  • Kolme eri sirkusta viihdyttää yleisöä erilaisilla esityksillään. Säilättarien Pyhän Päärynän legenda on musiikkia ja sirkusta yhdistävä koko perheen musiikkisirkusteatteriteos. Sirkusduo JAU, Suvi Piirainen ja Oskari Jauhiainen viihdyttävät yleisöä alueella. Talent kilpailun voittanut kouvolalainen Sirkus Bravuuri on tapahtumassa mukana jo monetta kertaa. Nyt tapahtumassa nähdään katusirkusta ja he temppuilevat yleisön joukossa pitkin päivää.
  • Teemu Keskisarja kertoo Kyllikki Saaren tapauksesta ja Suomen rikoshistorian pitkästä tarinasta.
  • Keskiajan tunnelmaan kuuluu keskiajan yrttien ja muinaisoluen maistiaiset, myöskään possusyöminkejä ei voi jättää väliin.
  • Irlantilaisesta kansanmusiikista saadaan nauttia koko päivän ajan. Kolme irkkubändiä varmistaa iloisen tunnelman säilymisen.

Katso koko ohjelma Kouvolan kaupungin verkkosivuilta.

Tapahtuma järjestetään pandemiatilanteen niin salliessa ja viranomaisten antamaa ajankohtaista ohjeistusta noudattaen.

Liput

10 € aikuiset.

Lapset ilmaiseksi.

Keskiaika-, viikinkiaika- tai kansallispukuun pukeutuneet pääsevät tapahtumaan ilmaiseksi.

Lippuja voi ostaa paikan päältä tapahtumapäivänä.

Lisätietoja:

Helena Jetsu

puh 020615 74 20

helena.jetsu@kouvola.fi