Virkistystä ikääntyneille – Kouvolan kesä 2020

Eloa ja iloa kouvolalaisille ikäihmisille sekä koko perheelle! Ilmoittaudu ja tule mukaan esiintymään kulttuuritalojen ulkolavoille sekä lähipuistoon esimerkiksi laulaen, musisoiden, runoillen tai tanssien. Kouvolan kaupungin kulttuuripalvelut haastaa kaikki kaupungin kulttuurijärjestöt, kulttuuriryhmät ja taiteilijat mukaan.

Viulunsoittaja

Kesä on perinteisesti Kouvolassa tapahtumien kulta-aikaa. Koronan aiheuttamien poikkeusolojen vuoksi moni isompi perinteinen tilaisuus on siirretty syksyyn tai ensi vuodelle. Pienimuotoisia kokoontumisia pystytään kuitenkin taas järjestämään, kunhan vain otetaan huomioon koronaviruksen ehkäisyä koskevat turvallisuusnäkökohdat. Tämä koskee myös alle 50 henkilön tapahtumia. Turvallisuus varmistetaan tapahtuman järjestäjien ja esiintyjien toimesta turvaetäisyyksien sekä käsi- ja yskimishygieniaohjeistuksen kautta.

Kouvolan kaupungin kulttuuripalvelut haastaa kaikki kaupungin kulttuurijärjestöt, kulttuuriryhmät ja taiteilijat järjestämään kuluvana kesänä pienimuotoisia kulttuuritilaisuuksia. Niiden estradeina toimivat Kouvolatalon ja Kuusankoskitalon ulkolavat. Kulttuuritalojen kahvilat ja galleriatilat sekä Poikilo-museoiden näyttelyt ovat samalla kertaa yleisön koettavissa.

Kaupunki maksaa ensimmäisille 20 tilaisuuden järjestäjille toteutuneesta tapahtumasta kuluja raportointia vastaan. Tapahtumakohtainen maksukatto on 150 euroa. Ilmoittaudu mahdollisimman nopeasti, mielellään ennen juhannusta. Ajatuksena on, että yhdistys itse organisoi ja informoi eri kanavissa ulkoilmatapahtumasta. Valmista markkinointimateriaalia jaetaan myös kaupungin viestintäkanavissa.

Ilmoittautua voi tilaisuuksien järjestäjäksi ja esiintyjäksi suoraan kaupungin internetsivustolla olevalla lomakkeella.

Lisätiedot (18.6. asti):

kulttuurikasvatuskoordinaattori Jaana Vuorio-Palmumaa, Kouvolan kaupunki, puh. 020 615 8591, jaana.vuorio-palmumaa@kouvola.fi

Ilmoittautumislomake löytyy Kouvolan kaupungin verkkosivuilta:
https://www.kouvolankulttuuritalot.fi/yleinen/virkistysta-ikaantyneille-kouvolan-kesa-2020/

Sivun alkuun