Varausten omatoiminen nouto alkaa pääkirjastosta maanantaina 11.5.

Kirjasto

Saapuneiksi ilmoitettuja varauksia voi maanantaista 11.5. alkaen lainata omatoimisesti Kouvolan pääkirjaston eteisaulasta. Aula on avoinna lainausta ja palautusta varten kello 12 – 17.30 aluksi kolmen päivän ajan maanantaista keskiviikkoon. Varausten saapumisilmoituksia aletaan lähettämään maanantaina. Muita kirjastopalveluita ei toistaiseksi ole saatavilla.

Pääkirjastosta ovat lainattavissa ne varaukset, joiden noutopaikaksi on valittu pääkirjasto. Jo tehtyjen varausten noutopaikkaa ei kannata vaihtaa, sillä varattuja kirjoja ei liikutella kirjastojen välillä. Asiakas tarvitsee varausta noutaessaan kirjastokortin, siihen liitetyn PIN-koodin sekä varaustunnisteensa. Asiakkaat poimivat itse varauksensa hyllystä ja lainaavat ne automaatilla. Varaukset löytyvät järjestettyinä varaustunnisteen mukaan, samaan tapaan nimimerkit ja numerotunnisteet omista hyllyistään kuin normaalisti. Varaustunniste lukee saapumisilmoituksessa.

Tilasta löytyy ohjeet turvalliseen asiointiin. Tilassa saa turvavälejä noudattaen olla enintään viisi asiakasta kerrallaan. Asiakkaat tulevat sisään Koulukadun puoleisesta ovesta ja poistuvat teatterin puoleisesta ovesta. Kävijöiden täytyy huomioida kulkusuunta, käsidesin käyttö ja turvavälit muihin lainaajiin.

Henkilökunnan lomautuksen vuoksi aula sulkeutuu muutamaksi päiväksi. Omatoiminen nouto on mahdollista taas 20.5. sekä 22.5. Maanantaista 25.5. alkaen aula on auki maanantaista perjantaihin kello 12 – 17.30.

Kirjastossa valmistellaan varausten noutoa myös Kuusankosken ja Myllykosken kirjastoista, joissa lainaus aloitetaan myöhemmin toukokuun aikana. Ajantasaista tietoa palveluiden aukeamisesta löytyy kyyti.finna.fi -verkkokirjastosta sekä kaupungin verkkosivuilta.

Lisätietoja:
Kirjastopalvelujohtaja Selja Kunttu p. 02 0615 7262.

Sivun alkuun