Uudet Kouvola.fi-verkkosivut julkaistiin 5.3.2019 klo 10

Tiistaina 5.3. klo 10 julkaistiin tutussa www.kouvola.fi-osoitteessa Kouvolan kaupungin uudistuneet verkkosivut.

Uudet Kouvola.fi-sivut kertovat kaupungin palveluista, päätöksenteosta ja ajankohtaisista asioista entistä monipuolisemmin. Uudistuksen päämääränä on ollut parempi tiedon löydettävyys, sivuston selkeytys sekä ajankohtaisten asioiden tuominen paremmin esille.

Uusilla Kouvola.fi-sivuilla on koottuna oleellinen tieto, mutta sivusto ei ole heti valmis. Sivuston sisältöjä ja asetteluja viilataan vielä hyvä tovi, jotta sivusto täyttää saavutettavuus vaatimukset. Myöskään kaikkea kävijäkyselyssä ja käyttäjätestauksessa saatua tietoa, ei ole vielä ehditty hyödyntää, vaan parannustoimet jatkuvat!

Uudelle WordPress-alustalle on rakennettu Kouvola.fi-sivujen lisäksi Nuortenkouvola.fi, Poikilo.fi, Kouvolankansalaisopisto.fi ja kulttuuritalot.fi, jotka julkaistiin samanaikaisesti. KSAO.fi-sivusto julkaistaan myöhemmin vuonna 2019.

Teknisenä yhteistyökumppanina verkkosivuhankkeessa toimii jyväskyläläinen Valu Digital Oy. Kaupungin henkilöstöstä koostuva lähes 100 hengen ylläpitäjäjoukko on toiminut sisältöjen sivuille asettelijana ja vielä laajempi joukko sisältöjen suunnittelussa. Kouvola.fi ja Nuortenkouvola.fi-sivustojen päätasojen valoisa kuvitusilme on kerätty kaupungin omistamista sekä kuvapankkikuvista ja niitä on kokonaisuuksiksi sommitellut graafinen muotoilija Niina Sylgren.

Lisätietoja:
verkkotiedottaja
Tea Salonsaari
puh. 020 615 8122
etunimi.sukunimi@kouvola.fi

Sivun alkuun