Urheilupuiston uimahalli on auki omatoimisille vesijumppareille

vesijuoksuvöitä kuivumassa

Urheilupuiston uimahalli on ollut auki viikon ja avautumisen myötä uimahallissa otettiin käyttöön näyttö, joka ohjeistaa vesijumppaamaan. Uimahallin ensimmäinen aukioloviikko oli rauhallinen.

Urheilupuiston uimahalli avattiin muiden Kouvolan sisäliikuntapaikkojen tavoin viime viikolla. Uimahallissa ovat avoinna sisäaltaiden lisäksi ulkoallas. Koronapandemiaan liittyvinä varotoimenpiteinä saunat ja kuntosali ovat toistaiseksi suljettu ja pukukaappien ja suihkujen määrää on rajoitettu. Uimahallilla voi lainata vain juoksuvöitä. Muut välineet, kuten lelut, matkamittarit ja laudat ovat poistettu toistaiseksi käytöstä.

Liikuntapaikkapäällikkö Kirke Roos kertoo, että ensimmäinen viikko oli erittäin hiljainen. Myös iltaisin ja viikonloppuisin on ollut rauhallista. ”Asiakkaat ovat ilahtuneita, kun ovat päässeet uimahalliin uimaan mutta palautetta on tullut saunoista, koska ne ovat suljettu. Myös kuntosaleja on toivottu avattavaksi.”

Uimahallin avaamisen myötä Urheilupuiston uimahallissa otettiin viime maanantaina käyttöön näyttö, josta voi seurata vesijumppaa. Näyttö on asennettu altaan matalaan päätyyn suihkujen puoleiselle sivulle. Helppokäyttöiseltä kosketusnäytöltä voi valita eri pituisia, tehoisia ja eri lihasryhmille tarkoitettuja vesijumppia ja se on tarkoitettu kaiken ikäisille liikkujille.

Vastaavanlainen näyttö oli talvella kokeilussa Valkealan uimahallissa ja sai paljon kiitosta asiakkailta. Myöhemmin näyttöjä on tarkoitus hankkia kaikkiin uimahalleihin.

Urheilupuiston uimahalli ja ulkoallas ovat avoinna 1.6.-2.8.2020 maanantaista sunnuntaihin klo 11-18. Normaaleihin aukioloaikoihin siirrytään tämän hetkisen suunnitelman mukaan maanantaina 3.8.2020.

Lisätietoa:

liikuntapaikkapäällikkö Kirke Roos, 020 6158235, kirke.roos(at)kouvola.fi

Sivun alkuun