Tekniikan ja ympäristön toimialan palvelut muuttavat kaupungintalolle heinäkuussa

Tekniikan ja ympäristön toimialan palvelut siirtyvät kesän aikana Kuusankoskelta kaupungintalolle. Uusissa tiloissa asiakaspalvelu on keskitetty helposti saavutettavaksi katutasoon. Uutta ovat erilliset asiakastilat, joihin asiakas voi sopia tapaamisen työntekijän kanssa.

Kaupungintalolle osoitteeseen Torikatu 10 muuttavat tekniikka- ja ympäristötalolla toimineista palveluista kaikki yksiköt paikkatietoa ja kunnossapitoa lukuun ottamatta. 

Kesäkuun alussa voimaan tulleen uuden organisaation mukaan tekniikan ja ympäristön toimialan palveluita tarjoavat kaupungintalolla seuraavat yksiköt: kaupunkiympäristön suunnittelu (kaavoitus ja yhdyskuntatekniikan suunnittelu), maaomaisuus (metsät, tontit, kiinteistöt), kiinteistönhoitopalvelut, puhtauspalvelut, ruokapalvelut, rakennusvalvonta, ympäristöpalvelut (ympäristönsuojelu, terveysvalvonta), yhdyskuntatekniikan rakennuttaminen, yleisten alueiden hallinta sekä alueellinen jätehuolto. 

Palveluiden postiosoite on 15.7. alkaen: PL 85, 45101 Kouvola. Lisätietoa palveluista voi lukea kaupungin verkkosivulta Asuminen ja ympäristö – Kouvolan kaupunki

Kaupungin paikkatiedosta ja kartoista vastaava paikkatietopalveluyksikkö sekä kunnossapidon asiantuntijat muuttavat Kuusankoskelta Marjoniemen varikolle osoitteeseen Savonkatu 16. Tiloissa toimivat jo entuudestaan puhtaus- ja kiinteistönhoitopalvelujen esimiehet, kiinteistönhoidon sekä liikenne- ja viheralueiden kunnossapidosta vastaava henkilöstö sekä kaupungin varikkopalvelut.

Tekniikan ja ympäristön toimialaan kuuluvat maaseutupalvelut sijaitsevat jatkossakin Kasarminmäellä osoitteessa Vartiotie 4.

Suosi kesälläkin sähköisiä palveluita 

Palvelut muuttavat heinäkuun alussa. Tekniikan ja ympäristön palvelut ovat avoinna muuton ja lomasesongin aikana, mutta palvelussa voi olla viivettä. Suosittelemme käyttämään kaupungin sähköisiä palveluita asiointiin myös koronaturvallisuuden näkökulmasta. Kaupungin sähköiset palvelut löytyvät kootusti verkkosivulta www.kouvola.fi/easiointi

Uudet asiakaspalvelutilat auki arviolta elokuun puolivälissä 

Tekniikan ja ympäristön noin 100 henkilöstön muutto tarkoittaa palveluiden uudelleenjärjestelyä koko kaupungintalolla. Muutoksia on tehty talossa alkuvuodesta lähtien mm. ilmanvaihtoon ja huonekokoihin.  

Asiakkaita tullaan palvelemaan uusissa asiakastiloissa ajanvarauksella. Tilat sijaitsevat keskitetysti ja helposti saavutettavasti katutasossa. Kaupungintalon portaiden viereisestä G-ovesta on esteetön kulku asiakastiloihin.  

Asiakastilat aukeavat asiakkaille arviolta elokuun puolivälissä.  

Lisätietoa 

Tekninen johtaja Hannu Tylli, puh. 020 615 8570, hannu.tylli@kouvola.fi 

Sivun alkuun