Talvivalkeat kuljettaa yleisön Kymenlaakson juurilta läpi Suomen ja maailman ääriin

Kevät tuo tullessaan perinteisen Talvivalkeat-tapahtumasarjan. Kuusankoskitalon konserteissa matkataan kymenlaaksolaisten artistien mukana musiikin eri tyylilajeissa jazzista ikivihreisiin balladeihin ja rakastetuista elokuvasävelmistä klassisen musiikin helmiin ja tangon tahteihin. Kouvolatalossa yleisöä viihdyttää komediallinen teatteriesitys.

Talvivalkeat käynnistää Juuret Kymenlaaksossa – jazzkonsertti Kuusankoskitalon Voikkaasalissa lauantaina 6.4. klo 18.00. Konsertissa esiintyvien muusikoiden juuret ovat eri puolilta Kymenlaaksoa. Kokoonpanossa esiintyvät ”kuusaalain” saksofonisti ja laulaja Juulia Rihu, uttilainen kosketinsoittaja, hammond-virtuoosi Osmo Seppälä, myllykoskelta kotoisin oleva, useissa Kouvolan teatterin musikaaleissa soittava Sami Laakso sekä kotkalainen, musiikkialan monitaituri Wiljami Salminen.

Sunnuntaina 7.4. klo 14.00 Kuusankoskitalossa Maailman ääriin -konsertissa esiintyvät Marco Lundberg ja Virtuoso-lauluyhtye. Kuusankoskelainen tangokuningas Marco Lundberg tunnetaan tunteikkaista tulkinnoistaan niin kotimaisten kuin ulkomaalaistenkin tähtien ikivihreistä kappaleista. Virtuoson baritoni Riku Pelo, tenori Roope Pelo, tenori Juhana Suninen ja baritoni Topi Lehtomäki esittävät rakastetuimpia ulkomaisia ja kotimaisia elokuvasävelmiä sekä kauneimpia klassisen musiikin ikivihreitä kappaleita tunteella ja vahvalla ammattitaidolla. Orkesteria johtaa Kimmo Parviainen.

Keskiviikkona 10.4. klo 14.00 tangokuningas Kari Hirvonen ja kouvolalaisen Jani Heleniuksen Roulette-orkesteri viihdyttää tanssimusiikin ystäviä Pieni sydän -konsertissa Kuusankoskitalossa. Kokoonpanossa Veli Vierikko soittaa bassoa ja Taru Piira viulua.

Napakymppi-komedia kutkuttelee nauruhermoja Kouvolatalossa

Sunnuntaina 14.4. klo 18.00 Kouvolatalossa kuljetaan hersyvän, Rosa Liksomin teksteihin pohjautuvan Napakymppi-komedian matkassa pohjoisesta etelään. Nauruhermoja kutittelevat Mira Kivilän, Minna Koskelan ja Aarni Kivisen räväkät hahmot, musta huumori sekä suomen kielellä leikittely.

Talvivalkeat-kulttuuritapahtumaa vietetään tänä vuonna jo 32. kertaa. Vuosittaiseen tapahtumaan kutsutaan sekä paikallisesti että maanlaajuisesti tunnettuja esiintyjiä eri aloilta.

Talvivalkeat pyrkii tuottamaan kaikille saavutettavia ja edullisia kulttuurielämyksiä, koska kulttuuri kuuluu kaikille. Kouvolan kaupungin yksi tärkeimmistä tehtävistä on tuottaa tasokasta, kiinnostavaa ja saavutettavaa kulttuuritarjontaa jokaisen asukkaan koettavaksi. Musiikki-, teatteri- ja taide-elämykset tuovat jokaisen elämään mielekkyyttä ja merkityksellisyyttä.

Liput Kouvolan pääkirjastosta

Liput 15 euroa. Lippuja voi ostaa Kouvolan pääkirjastosta (Salpausselänkatu 33) ja tuntia ennen tilaisuutta tapahtumapaikalta, jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty.

Lisätietoja:

Helena Jetsu, kulttuurituottaja, puh. 020 615 7420, helena.jetsu@kouvola.fi

Talvivalkeat 2024 Kouvolan kaupungin verkkosivulla

Sivun alkuun