Ruokajakelun järjestäminen etäopetuksessa oleville oppilaille 20.4.2020 alkaen

ruokapakettien jakelu korona

Koululaisten ruokapakettien jakelun piiriin otetaan mukaan uusia oppilaita 20.4. alkaen. Silloin tarjolla on tulossa myös gluteeniton sekä kasvisvaihtoehto. Huoltajille on lähetetty Wilma tiedote, jonka kautta voi vastata kyselyyn uusista ilmoittautumisista sekä mahdollisista muutoksista 16.4. saakka.

Ruokajakelu koulujen etäopetuksessa oleville oppilaille käynnistyi keskiviikkona 8.4.2020 seuraavista toimipaikoista:

Kouvolan keskuskeittiö Lehtomäenkatu 2
Elimäen yhtenäiskoulu Vanhamaantie 26
Eskolanmäen koulu Tasankotie 8
Kaipiaisten koulu Kujastentie 1
Keskustan koulu Mäenpääntie 23
Saviniemen koulu Kaarlontie 2
Valkealan yläkoulu Kustaa III tie 12

Ruokajakelun piiriin otetaan mukaan uusia oppilaita 20.4.2020 alkaen

Ruoka-annospaketteja jaetaan maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 12.30─15 edellä mainituissa paikoissa. Maanantaisin jakelussa ovat maanantain ja tiistain annokset ja keskiviikkoisin loppuviikon annokset. Ruokajakelu toimii 13.5.2020 asti.

Ruoka-annos on suurimmalle osalle oppilaista samanlainen, mutta pystymme tarjoamaan gluteenittoman sekä kasvisvaihtoehdon 20.4.2020 alkaen. Annokset ovat pääsääntöisesti laktoosittomia.
Jaettavana oleva annospaketti sisältää lounaan jäähdytettynä, tuoresalaatin / tuorelisäkkeen. Päivittäisiin annoksiin sisältyvä maito, näkkileipä ja levite jaetaan kerran viikossa tai harvemmin. Pakkauksen mukana on tuoteseloste.

Noudettaessa ruoka-annoksia jakelupaikoista, on noudatettava yleisiä turvallisuus- ja hygieniaohjeistuksia koronaan liittyen. Olisi suotavaa, että perheet tekisivät yhteistyötä ruoka-annosten hakemisessa huomioiden kuitenkin pandemiatilanne.

Huoltajakysely kouluruokailun tarpeesta etäopetuksessa oleville oppilaille

Huoltajilta kysytään halukkuutta ruoan noutamiseen yllä mainituista paikoista siten, että huoltaja sitoutuu ruoan hakemiseen 13.5.2020 asti. Lisäksi ne huoltajat, jotka ovat jo ilmoittaneet hakevansa ruoka-annoksia, voivat täydentää vastaustaan tarvittaessa gluteenittoman tai kasvisvaihtoehdon osalta. Myös muista muutoksista voi ilmoittaa kyselyyn vastaamalla. Kyselyyn tulee vastata viimeistään torstaina 16.4.2020.

Lisätietoja:
kehittämisvastaava Maija Saksa, puh. 020 615 8249, maija.saksa((at)kouvola.fi

Sivun alkuun