Ravikylän alueen joukkoliikenne poikkeusreitillä 9.10.2023 alkaen

Valkealantiellä Ravikylässä tehdään vesihuoltotöitä joiden takia joukkoliikenne kiertää noin neljän viikon ajan raviradan länsipuolelta Ahlmanintietä ja Valkealanväylää pitkin.

Linja 11 Lehtomäestä Matkakeskukselle ajetaan ravikylässä reittiä Kuusanlammentie-Valkealanväylä-Ahlmanintie. Normaalisti linjan 11 reittiin kuuluvat pysäkit Savontalontie E ja Ravirata E eivät ole käytössä. Poikkeusreitin pysäkit Kurvi P, Kuusanlammentie P ja Kyllikintie E sen sijaan ovat käytössä myös linjan 11 matkustajille.

Linjan 11 poikkeusreitti 9.10.2023 alkaen.

Linjat 5 ja 59 Matkakeskukselta Valkealan suuntaan sekä Valkealasta Matkakeskuksen suuntaan ajetaan Ahlmanintietä ja Valkealanväylää pitkin. Poikkeusreitin varrella olevilta Kyllikintien pysäkeiltä voi nousta kyytiin tai kyydistä. Pysäkit Tapiontie I, Ravirata E ja P, Savontalontie E, Kuusanlammentie E ja P sekä Kurvi E ja P eivät ole linjojen 5 ja 59 käytössä poikkeusreitin voimassaolon aikana.

Linjojen 5 ja 59 poikkeusreitti 9.10.2023 alkaen.

Palvelulinja P5 ajaa Ravikylässä reittiä Ulasenkatu-Ravikatu, joten sen käyttämiin pysäkkeihin ei ole tulossa muutoksia vesihuoltotöiden ajaksi.

Poikkeusreitit saattavat aiheuttaa pieniä myöhästymisiä joukkoliikenteessä. Paluusta normaalireitteihin Ravikylän alueella tullaan tiedottamaan kun vesihuoltotöiden tarkka päättymispäivä on tiedossa.

Lisätietoja: joukkoliikenne(at)kouvola.fi

Sivun alkuun