Osallistu! – Liikuntapaikkaverkkoselvityksen laadinta käynnistynyt Kouvolassa

Liikuntapaikkaverkkoselvityksen laadinta on käynnistynyt Kouvolassa. Asukkaiden ja yhdistysten mielipiteitä kartoitetaan kyselyillä.

Kouvolan kaupungin liikuntapalvelut on käynnistänyt kaupunkitasoisen liikuntapaikkaverkkoselvityksen laadinnan. Selvityksen tarkoituksena on luoda suuntaviivat kaupungin liikuntapaikkojen ja -alueiden palveluverkosta sekä kehittämistyölle vuosille 2020-2030. Tavoitteena on saada liikuntapaikkaverkkoselvitys valmiiksi alkusyksyllä. Osana selvitystyötä kerätään kaupunkilaisten sekä kaupungissa toimivien yhdistysten ja seurojen vastauksia nettikyselyillä, joissa kartoitetaan liikuntapaikkojen nykyistä käyttöä sekä kerätään toiveita nykyisten ja uusien liikuntapaikkojen kehittämisestä.

Liikuntapaikkaselvityksen ohjausryhmän puheenjohtaja, kaupunginvaltuutettu Jukka Silén toivoo aktiivisuutta niin kaupunkilaisilta kuin paikallisilta seuroiltakin.
− Liikuntapaikkaverkoston kehittäminen on pitkäjänteistä työtä, ja tarvitsemme sen tueksi mahdollisimman monen kouvolalaisen näkemyksen verkostomme nykytilasta sekä keskeisistä kehittämistarpeista. Siksi paikallisten seurojen sekä kaupunkilaisten kuuleminen on tärkeää. Toiveena on, että kaikki seurat ja yhdistykset vastaisivat heille lähetettävään kyselyyn ja kaupunkilaiset vastaisivat ahkerasti nettikyselyyn. Vastaaminen kyselyyn on hyvä tapa nostaa asioita esille ja vaikuttaa niiden valmisteluun sekä päätöksentekoon.

Kouvolassa toimiville liikuntaseuroille ja muille liikuntaa toteuttavilta yhdistyksille suunnatut kyselyt lähetetään suoraan yhdistysten yhteyshenkilöille maanantaina 15.4.2019.

Kaikille kaupunkilaisille avoin nettikysely avautuu 15.4.2019 ja kysely sulkeutuu 5.5.2019

Linkki kuntalaiskyselyyn

Linkki yhdistyskyselyyn

Linkki kyselyyn löytyy myös verkkoselvityksen tiedottamista varten perustetulta verkkosivulta: www.kouvola.fi/liikuntapaikkaverkkoselvitys

Lisätietoja:
Liikuntapaikkaselvityksen ohjausryhmän puheenjohtaja, kaupunginvaltuutettu Jukka Silén, jukka.silen@silenoy.fi

Sivun alkuun