Mummodisko käynnistää 30. Talvivalkeat Kouvolassa maaliskuussa

Talvivalkeiden 30. juhlavuosi tarjoaa elämyksiä kaiken ikäisten kulttuurinälkään alkaen 16. maaliskuussa 2022. Tarjolla on musiikkia, komediaa, runoja, taikuutta ja tarinoita.

Talvivalkeat tarjoaa monipuolista ohjelmaa kulttuurinälkää ajankohtaisia koronaohjeistuksia noudattaen. Pääset nauttimaan musiikista, komediasta, runoista, taikuudesta ja tarinoista verkossa sekä paikan päällä Kouvolatalossa ja Kuusankoskitalossa.

Talvivalkeat tuo kulttuurielämyksiä kaiken ikäisille

Mummodiskon Kouvolaan tuovat Tuija Piepponen ja Mikko Haapalainen 16.3.2022. Tässä kahden geronomin kehittämässä menestyskonseptissa sukupolvet kohtaavat tanssilattialla, ja levylautaselta soi menneiden vuosikymmenien musiikki. Tuija Piepponen saa osallistujilta ilon ja hien pintaan.

Mies miehelle -esityksessä 18.3.2022 Timo Lavikainen ja Pasi Karppi, Suomen Smith & Jones, tekevät näyttämölle 1980-luvun kulttiklassikon, sketsiohjelman Lunta tupaan. Luvassa on keskusteluja ja nokkelaa huumoria brittisarja Alas Smith and Jonesin pohjalta.

Näin unta kesästä kerran -runokonsertissa 27.3.2022 Seela Sella tulkitsee Eino Leinon tekstejä Heikki Sarmannon ja Olli Virtaperkon suomalaisuutta kuvaavan musiikin kietoutuessa esityksessä eläväksi kokonaisuudeksi.

Talvivalkeiden taikasirkus toteutetaan verkkotapahtumana 6.4.2022. Esityksessä nähdään taikuri Elmo Huovila, näyttelijä, sirkustaiteilija ja juontaja Matias Husgafvel, Sirkus Bravuuri, sirkustirehtööri Renne Karppinen sekä taikurikoomikko J-P Pirinen.

Kaunis Veera -musiikkinäytelmässä 24.4. kuullaan klassikoita tutusta näytelmästä, sekä lisäksi paljon ammattitaidolla esitettyä kaunista ja tyyliin sopivaa musiikkia – unohtamatta tietenkään huumoria ja romantiikkaa! Esiintyjäkaartissa on vahvasti esillä kymenlaaksolaiset laulun ammattilaiset. Näytelmän ohjaa Anu Hälvä, joka myös nousee lavalle rouva Tolkan roolissa.

Lue lisää ohjelmasta Talvivalkeat -tapahtuman verkkosivulta ja osta liput Ticketmaster Suomi-verkkokaupasta.

Tapahtumissa noudatetaan ajankohtaista koronaohjeistusta.

Lisätietoja:

Helena Jetsu, kulttuurituottaja, Kouvolan kaupunki, puh. 020 615 7420, helena.jetsu@kouvola.fi

Sivun alkuun