Kuusankoskitalon lipunmyynnin uudet aukioloajat 13.1.2020 alkaen

Kuusankoskitalon lipunmyynti avautuu joulutauon jälkeen maanantaina 13.1.2020 ja palvelee jatkossa ma 12-16, ke 12-18 ja pe 12-16. Keskiviikon aukioloaikaa on pidennetty kauempaa asioimaan tulevien asiakkaiden antaman palautteen pohjalta.

Lipunmyynnistä saa ostettua liput kaikkiin Ticketmasterilla myynnissä oleviin tapahtumiin, Kuusankosken teatterin esityksiin, Kymi Sinfoniettan konsertteihin sekä muihin talossa järjestettäviin esityksiin. Naulakkolipun (2 €) voi ostaa ennakkoon Kuusankoskitalon lipunmyynnistä tai Ticketmasterin verkkokaupasta konserttilipun oston yhteydessä ilman erillistä toimitusmaksua. Alle 12-vuotiailta lapsilta naulakkomaksua ei peritä.

Maksuvälineinä käyvät käteinen raha, pankki-, luotto- ja Visa Electron kortit, Smartum-setelit, Tyky-setelit ja e-Passi. Kulttuurisetelit Smartum, Tyky ja e-Passi ovat henkilökohtaisia maksuvälineitä.

Tapahtumatiedot löytyvät Kouvolan kulttuuritalojen nettisivuilta www.kouvolankulttuuritalot.fi sekä Facebookista Kouvolatalon ja Kuusankoskitalon omilta sivuilta.

Lisätietoja
Ulla Tommiska, kulttuuritalojen johtaja
puh. 020 615 8308, ulla.tommiska(at)kouvola.fi

Sivun alkuun