Kuusaa Still@live on musiikkityyleistä vapaa tapahtuma kaiken ikäisille

Kauko Röyhkä, nuorten bändikilpailun finaali, Jambo, Risto Vuorimiehen valokuvanäyttely legendaarisista artisteista ja paljon muuta. Kaikenikäisille suunnattu Kuusaa Still@live tarjoaa lauantaina 26.8.2023 musiikkityyleistä vapaan kulttuuritapahtuman, jossa pääsee musiikin lisäksi sukeltamaan nostalgiaan ja kokeilemaan myös musiikin tuottamista.

Kuusankoskitalolla ja sen puistoalueella järjestettävän tapahtuman lähtökohtana on koota eri sukupolvet mukaan yhteiseen tapahtumaan kulttuurin ja musiikin äärelle. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Lavalle nousevat rock-legenda, nuorisoidoli ja nousevia kykyjä

Tapahtuman käynnistää klo 14 rock-legendaksi tituleerattu Kauko Röyhkä. Röyhkä on aloittanut artistiuransa muusikkona ja kirjailijana 1980-luvulla. Hänen tunnetuimpia kappaleitansa ovat mm. ”Lauralle”, ”Talo meren rannalla” ja ”Paska kaupunki”.

Ulkolavalla esiintyvät klo 16 Kouvolan nuorisopalveluiden järjestämän nuorten bändikilpailun neljä finalistia: Aava Kaskimaa, Minea Jokivirta, Vanamo ja Elmeri. Yleisö pääsee äänestämään heidän joukostaan voittajan heti esitysten jälkeen. Voittaja julkistetaan klo 17.15.

Rytmirekka tuo pyörillä liikkuvan musiikkiluokan puistoon ja tarjoaa mahdollisuuden kokeilla musiikin tekemistä ja tuottamista ohjatusti klo 11-18.

Illan huipentaa nuorten keskuudessa suosittu rap-artisti Jambo, joka esiintyy Kuusaasalissa klo 18.

Osa tapahtumaa on Risto Vuorimiehen näyttely ”LOVE kuvia 1973–1976”, joka jatkuu Kuusankoskitalon Galleriassa aina 9.9. saakka. Näyttelyn yhteydessä voi nauttia Jasse Varpaman pianomusiikkia teemalla ”McGayverista Myrskyluodin Maijaan”. Galleriassa esiintyvät lisäksi Pohjois-Kymen musiikkiopiston opiskelijoita.

Kuusaa Still@live tapahtuman järjestävät Kouvolan tapahtumatalot, Kouvolan kulttuuripalvelut sekä Kouvolan nuorisopalvelut. Tapahtumaa ovat tukeneet Kymin Osakeyhtiön 100-vuotissäätiö ja Kouvolan perintö- ja testamenttirahasto.

Lisätietoja:

Tarkemmat ohjelmatiedot tapahtuman verkkosivulla: Kuusaa Still@live 26.8. – Kouvolan kaupunki

Aija Matero, kulttuuritalojen tuotantopäällikkö, puh. 020 615 8308, aija.matero@kouvola.fi

Helena Jetsu, kulttuurituottaja, puh. 020 615 7420, helena.jetsu@kouvola.fi

Antti Leminen, Nuoriso-ohjaaja, puh. 020 615 6048, antti.leminen@kouvola.fi

Kulttuuri kuuluu kaikille. Kouvolan kaupungin yksi tärkeimmistä tehtävistä on tuottaa tasokasta, kiinnostavaa ja saavutettavaa kulttuuritarjontaa jokaisen asukkaan koettavaksi. Musiikki-, teatteri- ja taide-elämykset tuo jokaisen elämään mielekkyyttä ja merkityksellisyyttä.  

Sivun alkuun