Kouvolan vuoden liikuttajaksi valittiin Palomäen kuntoportaat

Kuntien vuoden liikuttajat palkittiin Kouvolassa pidetyssä maakunnan liikunta- ja urheiluväen yhteen kokoavassa Kymenlaakson Urheilugaalassa. Kouvolan vuoden liikuttajana palkittiin syksyllä valmistuneet uudet Palomäen hyppyrimäen kuntoportaat. Hurjan suosion saavuttaneissa kuntoportaissa on kävijälaskurin mukaan tehty jo lähelle 86 000 nousua.

Kouvolassa vietettävässä Kymenlaakson Urheilugaalassa nostetaan esiin sitä osaamista, mitä Kymenlaaksolainen liikunta- ja urheilukulttuuri pitää sisällään. Maakunnan liikunta- ja urheiluväen yhteen kokoavassa tilaisuudessa palkitaan huippu- ja kilpaurheilussa ansioituneita, seuratoiminnan aktiiveja, kuntoliikkujia sekä liikuttaja-aktiiveja.

Gaalassa palkittiin myös kuntien vuoden liikuttaja. Kouvolan vuoden liikuttajaksi valittiin syksyllä valmistuneet uudet Palomäen hyppyrimäen kuntoportaat.

Uusien kuntoportaiden myötä kuntoilijat saivat käyttöönsä leveämmät portaat, joissa on noin 30 askelmaa lisää vanhoihin kuntoportaisiin verrattuna. Portaissa otettiin käyttöön myös valaistus, joka on yhdistetty kuntoradan valaistukseen.

Palomäen kuntoportaat talvella
Portaissa on riittänyt kävijöitä myös talvella.

– Portaiden suosio on ollut huimaa, 15.10.2019 käynnistetty kävijälaskurin mukaan nousujen määrä ohitti jo Kouvolan asukasluvun ja lähentelee jo 86 000 rajaa. Kuntoportaat ovat saaneet liikkeelle kaiken tasoisia ja ikäisiä liikkujia laidasta laitaan. Ainakin siinä mielessä palkinto meni oikealle taholle, liikuntapäällikkö Teemu Mäkipaakkanen iloitsee.

Lisätietoja:
Liikuntapäällikkö Teemu Mäkipaakkanen, p. 020 615 8228, teemu.makipaakkanen(at)kouvola.fi

Sivun alkuun