Kouvolan perusopetuksessa siirryttiin tänään etäopetukseen

Kouvolan perusopetuksessa siirryttiin tänään etäopetukseen. Poikkeuksena lähiopetusta tarjotaan 13.4. asti ensinnäkin niille 1.-3.-luokkien lapsille, joiden vanhemmat työskentelevät yhteiskunnan toimivuuden kannalta kriittisillä aloilla, sekä niille 1.-9.-luokkien lapsille, joilla on erityisen tuen päätös.

– Tilanne on poikkeuksellinen, mutta siirtymä on sujunut kouluilta tulleiden terveisten mukaan pääsääntöisesti hyvin. Oppilaat on ohjeistettu etäopetukseen Wilman kautta. Sähköistä Pedanet-oppimisalustaa ja muita verkossa olevia opetusohjelmia käytetään opettajien antamien ohjeiden mukaisesti, kasvatus- ja opetusjohtaja Veikko Niemi toteaa.

Kouvolan perusopetuksen opettajia on ohjeistettu tulemaan työpaikalle tavanomaiseen tapaan ainakin tämän viikon ajan.

– On tärkeää, että tällaisessa uudessa tilanteessa opetus suunnitellaan ja ohjeistetaan yhdenmukaisesti. Lisäksi meidän tulee linjata kouluissa yhdessä opetuksen seurannan ja oppilaan arvioinnin tavat, Niemi toteaa.

Kouluruokailun järjestämisessä Kouvola noudattaa hallituksen 18.3. antamaa ohjetta: kouluruokailu on vain niille 1.-3.-luokkalaisille ja erityisopetuksessa olevat oppilaille, jotka ovat lähiopetuksessa koulussa.

Lisätietoja:
Kasvatus- ja opetusjohtaja Veikko Niemi puh. 020 615 7727, veikko.niemi(at)kouvola.fi

Sivun alkuun