Kouvolan kulttuuritalot tarjoavat kesällä eloa ja iloa kouvolalaisille

Ihmisiä kuuntelemassa musiikkiesitystä Kuusankoskitalon ulkonäyttämöllä

Kouvolatalon ja Kuusankoskitalon ulkolavoilla lauletaan, musisoidaan ja tanssitaan kesällä pienimuotoisissa tapahtumissa. Kouvolan kaupungin kulttuuripalvelut haastaa kaikki kaupungin järjestöt, ryhmät ja taiteilijat mukaan järjestämään pienimuotoisia kulttuuritilaisuuksia kouvolalaisten ikäihmisten, perheiden ja vierailijoiden iloksi.

Moni isompi kulttuuritapahtuma on siirretty syksyyn tai ensi vuodelle koronan aiheuttamien poikkeusolojen vuoksi mutta Kouvolassa eloa ja iloa kesään tuovat pienemmät viihteelliset tuokiot, joita kesäkuun alussa kulttuurikentälle annettu haaste tuottaa.

Kesä-heinäkuussa Kouvolatalon ulkolavalla muun muassa soivat laulut Kymestä ja kymenlaaksolaisuudesta, on tanssiesitys sekä valokuvausmahdollisuus. Elokuussa puolestaan Kuusankoskitalon ulkonäyttämöllä tanssitaan flamencoa ja kuunnellaan eri musiikkiryhmiä vaskipuhaltimista ja harmonikkoihin. Tarkemmat tiedot ja ajankohdat kulttuuritalojen kesätapahtumista löytyvät kulttuuritalojen tapahtumasivulta.

Tule esiintymään ulkonäyttämölle!

Kulttuuritalojen ulkonäyttämöillä ja niiden lähipuistoissa on vielä tilaa erilaisille esiintymisille elokuussa. Kouvolan kaupunki maksaa ensimmäisille 20 tilaisuuden järjestäjille toteutuneesta tapahtumasta kuluja raportointia vastaan. Tapahtumakohtainen maksukatto on 150 euroa.

Tapahtuma on mahdollista järjestää Kouvolatalon tai Kuusankoskitalon ulkonäyttämöillä elokuussa ti-pe klo 18 mennessä sekä la-su klo 17 mennessä. Kulttuuritalojen kahvilat ja galleriatilat sekä Poikilo-museoiden näyttelyt ovat samalla kertaa yleisön koettavissa.

Tartu siis haasteeseen ja tule esiintymään! Ilmoita itsesi tai ryhmäsi sähköisellä lomakkeella. Seuraavat hakemukset käsitellään 27.7. alkaen.

Turvallisuus edellä kesätapahtumissa

Pienimuotoisia kokoontumisia pystytään taas järjestämään, kunhan otetaan huomioon koronaviruksen ehkäisyä koskevat turvallisuusnäkökohdat. Tämä koskee myös alle 50 henkilön tapahtumia. Turvallisuus varmistetaan tapahtuman järjestäjien ja esiintyjien toimesta turvaetäisyyksien sekä käsi- ja yskimishygieniaohjeistuksen kautta.

Lisätietoja ajalla 22.6. – 24.7.2020: markkinointisuunnittelija Jasmin Kaalinpää, puh. 020 615 7123, jasmin.kaalinpaa(at)kouvola.fi, 27.7.2020 alkaen: kulttuurikasvatuskoordinaattori Jaana Vuorio-Palmumaa, puh. 020 615 8591,  jaana.vuorio-palmumaa(at)kouvola.fi

Sivun alkuun