Kouvolan kaupungin kulttuurin lahjoitusrahaston avustus on haettavissa

Avustus on tarkoitettu kouvolalaisten yhteisöjen kulttuuri- ja taidehankkeisiin, jotka ovat kulttuurialan ammattilaisten vetämiä. Kulttuuri- ja taidehankkeiden tavoitteena on jättää pysyvä jälki Kouvolaan, toteuttaa hanke yhdessä kuntalaisten kanssa ja lisätä kaupungin vetovoimaisuutta. Hakijan kotipaikan tulee olla Kouvola. Minimiavustussumma on 5 000 euroa.

Avustusta haetaan vapaamuotoisella kirjallisella hakemuksella. Hakemuksesta tulee ilmetä seuraavat asiat: Hankkeen perusidea, kenelle suunnattu, toteutustapa; milloin toteutettaisiin, kuka toteuttaa, kokonaiskustannusarvio, miten idea kytkeytyy kaupungin strategiaan, tuoko idea jotain pysyvää uutta kaupungin kulttuuripalveluihin ja miten kaupungin vetovoimaisuus lisääntyy työn tuloksena.

Hakemuksen liitteiksi tulee toimittaa: Hankkeen vetäjän CV, toimintasuunnitelma ja talousarvio. Hakemukset toimitetaan 30.11.2019 mennessä osoitteella Kouvolan kaupunki, Porukkatalo, Leena Järvenmäki, Savonkatu 23, 45100 Kouvola tai sähköisesti yhteisotyo(at)kouvola.fi

Sivun alkuun