Kouvolaan uusi näkyvyyselementti – Kouvola-kirjaimet

Kouvolan keskustaan Matkakeskuksen alueelle on lauantaina 21.11. joulunavaustapahtuman yhteydessä paljastettu Kouvola-kirjaimet.

Uusi Kouvolan näkyvyyselementti Matkakeskuksen alueella.


Live & VisitKouvola on suunnitellut ja toteuttanut Kouvola-kirjaimet yhteistyössä rakennusneuvos Veli Hyyryläisen kanssa. Lähtökohta kirjaimille on ollut se, että Kouvolaan on toivottu tämän kaltaista näkyvyyselementtiä jo pitkään. ”Olen tällä tavoin halunnut osaltani olla mukana Kouvolan kehittämisessä ja tehdä asioita kotikaupungin parhaaksi, toteaa Hyyryläinen.

Asuntomessujen yhteydessä huomattiin, että Kouvolan brändin näkyvyys katukuvassa sai paljon positiivista palautetta. Monessa kaupungissa, meillä ja maailmalla, tällaisia elementtejä on jo käytössä ja niiden edustalla käydään ahkerasti kuvaamassa itseään. Paikaksi Kouvolassa valittiin Matkakeskus, rautatieaseman ympäristö, koska asemalla myös ohikulkevat junamatkailijat näkevät kirjaimet hienosti. Kenellekään ei jää epäselväksi missä ovat, kun saapuvat Kouvolaan, toivoo markkinointipäällikkö Anne Harrila.

Kirjaimet sekä Museoveturi Ruuhveltti ovat huomenna sunnuntaina 22.11. valaistuna iltaan klo 21.00 asti, mm. taivasvalo loimuaa paikalla revontulen lailla illan pimetessä.

Tule ja ihastele, kuvaa itsesi joulunavauksen yhteydessä

Joulunavaukseen 21.11. liittyy lapsille suunnattu Ydinkeskusta ry:n toteuttama Tontturasti (klo 11-13) ja Kouvola -kirjaimet ovat sen ohjelmassa ns. jokeri-rastina. Live & VisitKouvola jakaa kirjainten luona kävijöille lakuja ja heijastimia, turvavälit ja -ohjeet huomioiden.


Lisätietoja: Kouvola Innovation Oy, Live & VisitKouvola,
Anne Harrila, markkinointipäällikkö, puh. 020 615 9030, anne.harrila@kinno.fi

Sivun alkuun