Kouvola-päivää 2021 vietetään verkossa monipuolisella ohjelmatarjonnalla toukokuun 7.–8. päivä – Uutuutena johdon Kouvola-vartit

Lapsia ilmapallojen kanssa kaupungintalon edessä Kouvola-päivänä

Kouvola-päivänä kaupungin verkkopalveluissa nähdään kahden päivän ajan upea kattaus niin asiapitoista ohjelmaa kuin viihdettäkin. Kaupungin johto esittäytyy Kouvola-varteissa, joihin saa lähettää kysymyksiä etukäteen ja livenä.

Perinteisen Kouvola-päivän ohjelma tarjotaan tänä vuonna koronasta johtuen verkossa. Kouvolan kaupungin verkkopalveluissa on luvassa monipuolista ohjelmaa kaikenikäisille.

Kaupungin 12. syntymäpäivän ohjelmaan on koottu live-lähetyksinä musiikkia ja ajankohtaisia keskusteluja esimerkiksi Kimolan kanavasta ja Alvar Aalto –viikosta. Verkossa voi katsella myös aikaisemmin tallennettuja Kymi Sinfoniettan konsertteja ja muita musiikkiesityksiä, tavata kirjailijavieras Mari Mörön ja kulkea omatoimisia kulttuurireittejä. Museon näyttelyihin on mahdollisuus tutusta virtuaalisesti, ja tarjolla on myös musiikkiluokkien laulutervehdyksiä.

Perjantaina 7. toukokuuta uutuutena luvassa ovat Kouvola-vartit, joiden aikana niin kaupungin kuin tytäryhtiöidenkin johtohenkilöt esittäytyvät. Kuntalaiset voivat esittää kaupungin johdolle kysymyksiä etukäteen. Osassa lähetyksiä on käytössä livechat, tästä tiedotetaan tarkemmin myöhemmin. Talouteen, opetukseen tai vaikka rakentamiseen liittyviä kysymyksiä voi lähettää verkkoon myöhemmin avautuvan kyselyn kautta.

Perjantaina kello 17.30 alkavassa Kouvolan kulttuuripalkinnon saaja paljastetaan kello 17.30 alkavassa livelähetyksessä. Kello 19.00 Pohjois-Kymen Musiikkiopiston suorassa konserttilähetyksessä musisoi 50–juhlavuoden merkeissä laaja joukko soittajia pienistä aikuisiin. Nupa-talolta välitetään koko illan Kouvola-spesiaali klo 18–21 hyvän musiikin ja yllätysvieraiden kera.

Lauantaina on luvassa viihdettä ja hauskanpitoa, esimerkiksi jumppaa ja Poikilo-museon näyttelyinfo.

Kouvola-päivän ohjelma ja ohjelmalinkit julkaistaan lähipäivinä Kouvolan kaupungin verkkosivuilla.

Lisätiedot:

yhteyspäällikkö Anne Käki

p. 020 615 8173 anne.kaki(at)kouvola.fi