Kouvola kiinnostaa sijoittuvia yrityksiä

Rautatie-ja maantieterminaali yläviistosta nähtynä, hallirakennuksen toisella puolella konttijuna ja toisella puolella rekkoja parkissa.

Kouvola Innovation Oy:n tytäryhtiö Kouvolan Yritystilat Oy on 12.11. sopinut neljän eri logistiikkayrityksen kanssa yhteensä 9000 m2 lisäalueiden vuokraamisesta nykyiseltä konttiterminaalialueelta. Lisäksi Kinnon oma terminaalirakennus tuli samalla vuokrattua täyteen.

Erityisesti Venäjän tuonti ja Suomen metsäteollisuuden vienti ovat lisääntyneet tänä vuonna niin paljon, että nykyisellä konttiterminaalialueella lastausraiteet , kenttä- ja varastotilat alkavat loppua. Nykyisillä tiloilla on pystyttävä vielä toimimaan kolme vuotta, ennen kuin uusi RRT-terminaali saadaan käyttöön. Jo nyt olisi tarvetta uusille pitkille lastausraiteille, jotka rakennetaan käyttöön loppuvuodesta 2022.

Kouvolan Yritystilat Oy on jo varautunut rakentamaan uuden 5000 m2 varastohallin nykyiselle konttiterminaalialueelle. Logistiikkayritykset tarvitsevat lisätilaa, kun yritysten uudet asiakassopimukset astuvat voimaan lähikuukausina.

Lisätiedot: Kinno / Simo Päivinen, kehittämispäällikkö, logistiikka ja sijoittumismarkkinointi, puh. 020 615 6364, etunimi.sukunimi@kinno.fi

Sivun alkuun