Kouvolan joukkoliikenne toimii todennäköisesti normaalisti lakosta huolimatta

Linja-autohenkilökunnan lakon vaikutukset eivät tule näillä näkymin koskemaan Kouvolan Waltti-joukkoliikennettä 6.3.-10.3 aikavälillä. Mahdollisista ajamattomista linjoista ja vuoroista tiedotetaan reittioppaassa kouvola.digitransit.fi sitä mukaan, kun tietoa saadaan.

Linja-autoalan ja huoltokorjaamoiden työriidan sovittelu on jatkunut tänään. Osapuolina ovat työntekijäliitto Auto- ja Kuljetusalan Työntekijäliitto (AKT) sekä Autoliikenteen Työnantajaliitto (ALT).

Tällä hetkellä linja-autohenkilökunnan lakolla ei ole vaikutuksia Kouvolan kaupungin tilaamaan Waltti-joukkoliikenteeseen.

− Tilannetta seurataan tarkasti ja tiedotamme asiasta lisää, kun mahdollisen lakon vaikutukset ovat tarkemmin selvillä. Ajankohtaisin tieto löytyy ensimmäisenä reittioppaasta kouvola.digitansit.fi. Hiihtoloman jälkeisistä 6.3.-10.3.2023 mahdollisista ajamattomista vuoroista ja muutoksista tiedotetaan myös kaupungin verkkosivuilla ja Koutsin (Kouvolan joukkoliikenne) Facebook-sivuilla maanantain aikana, kertoo joukkoliikennepäällikkö Petri Vainikka.

Lisätietoja:

joukkoliikennepäällikkö, Petri Vainikka, puh. 020 615 6635, petri.vainikka@kouvola.fi

Sivun alkuun