Koutsi siirtyy kesäaikatauluun

Kouvolan joukkoliikenteessä eli Koutsissa siirrytään kesäaikatauluun maanantaina 3.6.2024. Kesäaikatauluun siirtyminen tarkoittaa koulupäivävuorojen jäämistä tauolle, mutta myös lisäliikennettä kesän suosikkikohteisiin Repovedelle ja Tykkimäen huvipuistoon.

Koululaisten päästessä ansaitulle kesälomalleen myös Kouvolan joukkoliikenne siirtyy kesäaikataulun mukaiseen liikenteeseen 3.6.2024. Kesäaikatauluun siirtyminen tarkoittaa sitä, että linjoja 20-95 ei liikennöidä 3.6.-7.8. välisenä aikana. Muillakin linjoilla aikataulut ja lähtöajat voivat olla erilaisia talvikauteen verrattuna. Palvelulinjat sekä asiointitaksit liikennöivät myös kesällä. Kesän aikataulu on kokonaisuudessaan päivitetty reittioppaaseen ja pdf-versio aikataulusta on katsottavissa ja ladattavissa joukkoliikenteen verkkosivuilta. Paperisia aikatauluvihkoja voi tiedustella Waltti-palvelupisteestä Torikadulta. Paperisia aikatauluvihkoja on toimitettu myös Koutsi-liikenteen busseihin sekä kirjastoihin ja muihin kaupungin toimipisteisiin. Verkkosivujen aikataulu-osioon kesän aikataulut päivitetään viikon 23 aikana.

Kesäkaudella linja 12 poikkeaa tuttuun tapaan myös Tykkimäen huvipuiston porteilla. Tykkimäelle yhteyden tarjoaa myös linja 8. Kesävuoro 15A liikennöi Matkakeskukselta Verlan kautta Orilammelle ja kesävuoro 15B ajaa Repoveden ja Hillosensalmen väliä. Lisäksi myös linja 5 tarjoaa yhteyksiä Repovedelle ja linja 9 Verlaan. Mustilan Arboretumin tavoitat linjalla 4, Virtakiven vierasvenesataman linjalla 1 ja Ankkapurhan alueen linjalla 3.

Lisätietoa: joukkoliikenne(at)kouvola.fi

Reittiopas: Kouvolan reittiopas (digitransit.fi)

Aikataulut ja reitit: Bussiaikataulut ja -reitit – Kouvolan kaupunki

Sivun alkuun