Koko perheen juhannusjuhlaa vietetään Kuusankoskitalolla

Kaksi naista tanssii ja laulaa. Taustalla lavatanssi ulkolavalla.

Kouvolan kaupunki järjestää koko perheen juhannusjuhlan perjantaina 21.6.2024 Kymijoen upeassa rantamaisemassa Kuusankoskitalon puistoalueella. Musiikkipainotteisessa illassa viihdyttävät sisarukset Saara ja Vilma Keisala. Juhannuskokkoa ei tänä vuonna polteta.

Juhannusaaton ilta aloitetaan klo 18 Kouvolan kaupungin tervehdyksellä, jonka esittää kaupunginhallituksen 1. varapuheenjohtaja Jukka Nyberg.

Ohjelma jatkuu perheen pienimmille suunnatulla ohjelmalla, kun Saara Keisala hyppää juontajan pestistä lapsia viihdyttävän Klaara Soon rooliin. Hän kuljettaa lapset ja aikuisetkin mielikuvamatkalle juhannusjuhliin osallistavalla musiikillisella ohjelmalla, joka kestää noin 30 minuuttia.

Juhannusillan tansseista vastaa klo 19 alkaen Vilma Keisala eli Vilkke ja ystävät monipuolisella musiikkitarjonnalla. Luvassa on vanhempaa iskelmätyylistä tanssimusiikkia sekä uudempaa popmusiikkia. Illan aikana voi kuulla myös kausalalaisen Vilkkeen omia tuotoksia. Myös bändin muut jäsenet ovat Kouvolan seudun musiikkipiireistä tuttuja: koskettimissa Eetu Hämäläinen, bassossa Tanja Varha ja rummuissa Janne Aalto.

Kuusankoskitalon kahvila palvelee janoisia ja pehmiksiä kaipaavia herkkusuita tapahtuman aikana.

Juhannusjuhlaan on vapaa pääsy.

Lisätietoa

kouvola.fi/juhannus

Sivun alkuun