Kesätyösetelillä kesätöitä nuorelle

Kesätyöseteli on tuki kouvolalaiselle yritykselle, yhdistykselle tai säätiölle, joka palkkaa kesätyöntekijän. Tuki parantaa nuoren mahdollisuuksia saada kesätyön toiveiden mukaisesta paikasta. Kesätyösetelit myönnetään hakemisjärjestyksessä, hakuaika on 4.3. – 31.5.2019.

Kouvolan kaupunki maksaa 300 euroa kouvolalaiselle yritykselle, yhdistykselle tai säätiölle, joka palkkaa kouvolalaisen yhdeksäsluokkalaisen tai 15 – 17 vuotiaan nuoren töihin kesätyösetelillä ajalla 1.6. – 31.8.2019. Työpäiviä on oltava vähintään 10 ja bruttopalkan on oltava vähintään 450 € / 10 työpäivää.

Nuoren on itse hankittava kesätyöpaikka ja setelit myönnetään hakijoiden saapumisjärjestyksessä. Nuori noutaa setelin henkilökohtaisesti todistaen samalla henkilöllisyytensä.

Kesätyöseteleitä myönnetään saapumisjärjestyksessä yhdeksäsluokkalaisille 180 kpl ja 15 – 17 vuotiaille 80 kpl. Kesätyöseteleiden hakuaika on 4.3. – 31.5.2019. Nyt on siis oikea aika kysellä kesätyöpaikkaa!

Lue lisää kesätyösetelistä: kouvola.fi/kesatyot

Toimi näin:

  1. Nuori etsii kesätyöpaikan ja mainitsee työnantajalle Kesätyöseteli-mahdollisuudesta!
  2. Nuori rekisteröidään Ohjaamossa tai kaupungintalolla palveluseteli-järjestelmään, kun hänellä on lupaus kesätyöpaikasta. Ota kuvallinen henkilökortti mukaan!
  3. Nuori saa Kesätyösetelin ja palvelusetelin, jonka hän toimittaa työnantajalle
  4. Työnantaja rekisteröityy palveluseteli-järjestelmään
  5. Kesätyöjakson päätyttyä työnantaja tekee tilityksen palveluseteli-järjestelmään

Lisätietoja

Työvoimasuunnittelija
Juha Mäkelä
puh. 02061 57149
juha.makela(at)kouvola.fi

Sivun alkuun