Kesämuusikkoja etsitään!

Oletko nuori musiikin harrastaja, joka uskaltaa esiintyä? Kouvolan kaupunki etsii kesämuusikoita kahden viikon jaksoille kesäksi 2019! Hae kesämuusikkopestiä 21.2.2019 alkaen!

Kouvolan kaupunki etsii kesämuusikoita! Kahden viikon pesti kesämuusikkona odottaa musiikkia harrastavia ja esiintymiskykyisiä nuoria. Kesämuusikot ovat töissä 9.6. – 11.8. välisen ajan kahden viikon jaksoissa.

Keikkoja on kaduilla, toreilla, vanhusten palvelutaloissa ja erilaisissa kesätapahtumissa eri puolilla kaupunkia. Päivittäisiä esiintymisiä kertyy vaihteleva määrä riippuen siitä, missä päin Kouvolaa esiintymisiä on. Liikkuminen tapahtuu joko bussilla tai omilla kyydeillä. Palkka kahden viikon jaksolta on 600 €.

Kesämuusikoista muodostetaan pieniä akustisia kokoonpanoja ja valmiit, ehdot täyttävät duot ja triot sekä solistit voivat myös jättää hakemuksensa. Äänentoistoa käyttäviä bändejä ei valitettavasti voida rekrytoida käytännön syistä.

Hakeminen

Kesämuusikoksi voivat hakea kouvolalaiset vuosina 1999 – 2003 syntyneet koululaiset ja opiskelijat. Jokaisen bändin jäsenen tulee erikseen hakea paikkaa. Haku alkaa 21.2.2019 ja päättyy 17.3.2019. Hae paikkaa kaupungin verkkosivujen kautta, osoitteessa www.kouvola.fi https://www.kouvola.fi/rekry.

Kerro hakemuksessasi musiikkiharrastuksestasi ja – opinnoistasi. Koesoittomahdollisuus pyritään järjestämään ensimmäisestä hakuvaiheen jälkeen. Valituille ilmoitetaan päätöksestä huhtikuun aikana.

Lisätietoja:

rehtori
Jukka Kumpulainen
puh. 040 015 1998
jukka.kumpulainen(at)pkmo.fi

työvoimasuunnittelija
Juha Mäkelä
puh. 020 615 7149
juha.makela(at)kouvola.fi

Sivun alkuun