Keltakankaan alikulkusillan liikennekatko 28.10.2022-4.11.2022 vaikuttaa merkittävästi bussiliikenteeseen

Kouvola-Kotka/Hamina ratahankkeeseen liittyvä korjaustyö Keltakankaan alikulkusillalla aiheuttaa sen, että bussiliikenne ohjataan kiertoreitille viikoksi.

Bussiliikenne ohjataan kiertoreitille 28.10. aamusta alkaen Keltakankaalla ja Viialassa. Kiertoreitti kulkee Keltakankaantietä, Hasunkulmankaarta ja Kurkimäenkehää pitkin. Hasunkulmankaarelle rautatien alittavan kävelytien läheisyyteen pystytetään väliaikaispysäkit molempiin kulkusuuntiin, ja näitä pysäkkejä tulevat käyttämään myös Viialan koulun bussioppilaat. Koululta järjestetään saatto pysäkille kävelytunnelia pitkin.

Kiertoreitti on merkitty karttaan punaisin pistein ja väliaikaispysäkki sinisillä palloilla. Vihreä viiva kuvaa bussien normaalia reittiä.

Kiertoreitti tulee vaikuttamaan bussilinjoihin 3, 31, 32, 60, 61, Anjalan suunnan palvelulinjoihin P9 ja P10 sekä ELY:n järjestämään Liikenne Vuorelan liikennöimään Hamina-Kouvola linjaan. Palvelulinjan käyttäjät voivat ottaa yhteyttä linjaa ajavaan liikennöitsijään ja sopia erikseen noudosta Viialan alueelta. Kiertoreitti voi aiheuttaa pieniä myöhästymisiä bussiliikenteeseen. Viialan alueen pysäkit eivät ole käytössä poikkeusliikenteen aikana.

Kuvan ympyröidyt pysäkit eivät ole käytössä 28.10.-4.11.

Lisätietoja: joukkoliikenne(at)kouvola.fi

Lisätietoa ratahankkeesta: Kouvola-Kotka-Hamina – Väylävirasto (vayla.fi)

Sivun alkuun