Kaupunki kysyy yrityksiltä mielipidettä tulevaisuuden työnantaja- ja yrityspalveluista

TE-palvelut (työ- ja elinkeinopalvelut) siirtyvät 1.1.2025 Kouvolan kaupungin järjestämisvastuulle ja Kouvolan työllisyysalue aloittaa toimintansa.

Nykyisille ja uusille TE-palveluiden asiakkaille muutos tulee olemaan vähäinen. Esimerkiksi TE-toimiston tilat sekä tutut asiantuntijat palvelevat asiakkaita jatkossakin. TE-palveluiden järjestäjän vaihtuminen tuo mukanaan mahdollisuuden kehittää palveluita ja toimintamalleja sekä eri toimijoiden välistä yhteistyötä uudella tavalla. TE-palveluiden lisäksi organisaatioiden työvoimaan tai toiminnan kehittämiseen liittyviä palveluita tarjoavat mm. Kouvola Innovation Oy, ELY-keskus, Ammattiopisto Eduko ja henkilöstöpalveluyritykset.

Palveluiden halutaan uudistuksen jälkeen vastaavan entistä paremmin juuri Kouvolan kaupungin, sen asukkaiden ja yritysten tarpeita. Muutoksen valmistelun tueksi organisaatioilta kysytään nyt näkemyksiä siitä, millaisia palveluita he haluaisivat tulevaisuudessa saada. Kysely on avoinna 31.7.2024 asti.

Kyselyllä kerättävää tietoa hyödynnetään Kouvolan kaupungilla TE-palveluiden kehittämisessä osana TE24-uudistuksen valmistelua ja valmistelua tukevassa Vaikuttavat työllisyyspolut -hankkeessa.

Vastaa työnantaja- ja yrityspalveluihin liittyvään Webropol-kyselyyn 31.7.2024 mennessä tästä linkistä

Lisätietoja:

Jaana Lauhkonen, projektipäällikkö, Kouvolan kaupunki / Vaikuttavat työllisyyspolut -hanke, puh. 020 615 9496, jaana.lauhkonen@kouvola.fi

Lisa Forss, projektipäällikkö, Kouvolan kaupunki / TE24-uudistus, puh. 020 615 7550, lisa.forss@kouvola.fi

Sivun alkuun