Kaupungintalolle uudet asiakaspalvelutilat elokuussa

kaupungintalo

Kouvolan kaupungintalolla aukeavat elokuun puolivälissä uudet asiakaspalvelutilat, jotka on keskitetty helposti saavutettavaksi katutasoon. Infon lisäksi katutasossa sijaitsevat erilliset asiakastilat, joihin asiakas voi sopia tapaamisen työntekijän kanssa.

Tekniikan ja ympäristön noin 100 työntekijää muuttavat heinäkuun puolivälissä tekniikka- ja ympäristötalolta Kuusankoskelta kaupungintalolle. Henkilöstön määrä kaupungintalolla tuplaantuu, mikä tarkoittaa palveluiden ja tilojen uudelleenjärjestelyä koko rakennuksessa. Muutoksia on tehty talossa alkuvuodesta lähtien tilojen uudelleenjärjestelyn lisäksi mm. ilmanvaihtoon ja huonekokoihin.

Kaupungintalon info siirtyy uuteen asiakaspalvelutilaan heinäkuun lopussa

Uutta on G-aulasta, kaupungintalon leveän portaikon vierestä löytyvät asiakaspalvelutilat, joihin kaupungintalon info siirtyy heinäkuun lopussa. Muuttoon asti info toimii väistötilassa E-rapun aulassa.

Kaupungintalon info on avoinna 5.7.-1.8. arkisin klo 9 – 15.00 ja 2.8. alkaen klo 7.45 – 15.

Infon lisäksi aulassa tulee olemaan pienempiä huoneita, joissa asiakkaat voivat saada konsernihallinnon, sivistyksen tai tekniikan ja ympäristön asiantuntijapalveluita ajanvarauksella. Tilat sijaitsevat keskitetysti ja helposti saavutettavasti katutasossa ja niihin on esteetön kulku.  

Tilat aukeavat asiakkaille arviolta elokuun puolivälissä.

Kaupungintalon tiloista kenties tunnetuimmat eli juhlasali ja lämpiö – ns. sininen matto – säilyvät muutoksista huolimatta ennallaan ja ovat jatkossakin vuokrattavissa normaalisti.

Suosi kesälläkin sähköisiä palveluita 

Kaupungintalon muutoksista, lomasesongista ja koronarajoituksista johtuen suosittelemme käyttämään kaupungin sähköisiä palveluita asiointiin. Kaupungin sähköiset palvelut löytyvät kootusti verkkosivulta www.kouvola.fi/easiointi

Lisätietoa

hallintopalvelupäällikkö Janne Tapola, puh. 020 615 6594

Sivun alkuun