Kaikille alakoululaisille käyttöön Teams etäopetuksen mahdollistava sähköpostiosoite

tietokone ja muistiinpanovälineet

Etäopetuksen tukemiseksi Kouvolassa päätettiin ottaa kaikille 1─6-luokkalaisille käyttöön Kouvolan kaupungin student -sähköpostiosoitteet, jotka mahdollistavat Microsoft Teams sovelluksen hyödyntämisen etäopetuksessa. Päätös tukee osaltaan digiloikan eteenpäin viemistä opetuksen saralla.

Kouvolan alakoululaisille otetaan käyttöön etäopetuksen tukemiseksi Kouvolan kaupungin student -sähköpostiosoitteet Microsoft Teams-sovelluskäyttöön. Jo aiemmin opettajat ovat hyödyntäneet Teams-sovellusta etäopetuksessa.

─ Päätettiin, että kaikille niille alakoululaisille joilla ei ole sähköpostia kaupungin puolesta niin heille otetaan käyttöön sähköpostitunnukset. Samalla kaikille tasapuolisesti mahdollistetaan Teamsin hyödyntäminen etäopetuksessa, kertoo opetuspalvelupäällikkö Kim Strömmer.

Jokaisessa koulussa on tehty suunnitelma etäopetuksen ja lähiopetuksen toteutuksesta. Opettajille on myös järjestetty koulutusta etäopetukseen ja Teamsin käyttöön.

─ Tämä on samalla askel ja valmistautumista tulevaisuutta varten. On tärkeää toteuttaa Kouvolassa digiloikkaa eteenpäin myös opetuksen saralla, toteaa kasvatus- ja opetusjohtaja Veikko Niemi.

Lisäksi jo aiemmin päätettiin hankkia peruskoulun ja lukion opettajille työvälineiksi yhteensä 400 älypuhelinta, joista ensimmäiset on jo jaettu käyttöön. Tavoitteena on paremmin mahdollista yhteydenotot ja eri ohjelmien käyttö etäopetuksessa.

Lisätietoja:
kasvatus- ja opetusjohtaja Veikko Niemi, puh. 020 615 7727, veikko.niemi(at)kouvola.fi
opetuspalvelupäällikkö Kim Strömmer, puh. 020 615 7173, kim.strommer(at)kouvola.fi

Sivun alkuun