Lomautusten vaikutukset terveysvalvontaan 2020

Kouvolan kaupungin koko henkilöstö, terveysvalvonta mukaan lukien, lomautetaan pääsääntöisesti kolmeksi viikoksi kesällä 2020.

Lomautusten perusteena ovat taloudelliset syyt, kaupungilla on kuluvana vuonna pakottava tarve kustannusten vähentämiseen. Henkilöstön lomautuksilla on vaikutusta terveysvalvonnan tarjoamiin palveluihin kesä-elokuussa. Kiireelliset tapaukset pyritään hoitamaan asiakasturvallisuutta vaarantamatta.

Käytännön vaikutuksia koronarajoitusten lisäksi:

  • Tupakanmyyntilupia ei myönnetä viikolla 30
  • Asumisterveysasioiden käsittelyajat pitenevät
  • Ilmoitusten käsittelyajat pitenevät

Terveysvalvonnan palvelut kesällä 2020

Koronavirustilanteen vuoksi annettujen määräysten mukaisesti myös ympäristöpalvelujen henkilöstö työskentelee pääasiassa etätöissä.

Henkilökohtaisia kontakteja vältetään, joten palvelemme mahdollisimman paljon sähköpostin ymparistopalvelut(at)kouvola.fi välityksellä ja arkisin ma-pe klo 9-15.00 välisenä aikana puhelimitse sekä Skype ja Teams -kokousvälineiden avulla. Asioiden hoitaminen myös kirjeitse on mahdollista. Kirjeen voi toimittaa postin kautta osoitteella: Kouvolan kaupunki, terveysvalvonta, PL 32, 45701 Kuusankoski.

Mikäli tarvitset henkilökohtaista palvelua, niin huomioi, että Tekniikka- ja ympäristötalon (Valtakatu 33, 47100 Kuusankoski) ulko-ovet ovat lukittuina 5.5.2020 alkaen toistaiseksi. Palvelemme asiakkaita tarvittaessa ajanvarauksella. Ajanvaraus tehdään ottamalla yhteyttä kyseiseen viranhaltijaan.

Terveysvalvonnan yhteystiedot Henkilöstön yhteystiedot terveydensuojeluun ja elintarvikevalvontaan löytyvät terveysvalvonnan internetsivuilta www.kouvola.fi/hyvinvointijaterveys

Sivun alkuun