Bussilla Repovedelle ja Verlaan

""

Bussi kuljettaa Repovedelle ja Verlaan sekä arkisin että viikonloppuisin myös tänä kesänä.

Repovesibussi eli linja 15 aloittaa liikennöinnin 6.6. ja jatkaa liikennöintiään lauantaisin ja sunnuntaisin aina syyskuun loppuun 27.9. saakka. Linjan pikkubussi kulkee myös juhannusviikonloppuna. Bussi lähtee Matkakeskukselta tilausajolaiturista 7 ja ajaa Kuusankosken ja Voikkaan läpi Verlan ja Vuohijärven kautta Repovedelle. Repovedellä bussi vie Lapinsalmen sisääntuloportin parkkipaikalle, josta on helppo lähteä liikkeelle kansallispuistoon uusitun Lapinsalmen sillan yli. Linjan päätepysäkki on Orilammen majalla ja lomakeskuksella. Linjaa 15 liikennöi Liikenne Kurittu. Bussissa on mahdollisuus kuljettaa pyörää (varaa etukäteen p. 050 336 3000).

Linjan 15 lisäksi Repovedelle pääsee kulkemaan linjalla 5, joka liikennöi Lapinsalmen parkkipaikan kautta arkisin ja lauantaisin. Reitti kulkee Matkakeskukselta Valkealan kirkonkylän ja Vuohijärven kautta Lapinsalmelle. Linjaa 5 liikennöi Linjaliikenne Martti Laurila.

Verlaan kuljettaa tiistaisin ja torstaisin linja 9 Matkakeskukselta Kuusankosken ja Voikkaan kautta. Linjaa 9 liikennöi Linjaliikenne Martti Laurila.

Linjojen aikataulut ja tarkemmat reitit löydät joukkoliikenteen nettiaikatauluista tai reittioppaasta kouvola.digitransit.fi.

Maksutapana busseissa käyvät Waltti-kortille ladatut kausituotteet ja arvo, mobiililippu sekä käteinen. Hintatiedot sekä muuta tarkempaa tietoa lipputuotteista löydät osoitteesta kouvola.fi/bussiliput.

Ajankohtaiset tiedot Kouvolan joukkoliikenteestä löytyvät osoitteesta www.kouvolanbussit.fi sekä Facebookista www.facebook.com/kouvolanbussit.

Lisätietoja:

Joukkoliikennelogistikko Hanna Piispa-Malinen
020 615 6635

Joukkoliikennekoordinaattori Juulia Hyvärinen
020 615 9077

joukkoliikenne(at)kouvola.fi