Asfalttiurakan uudelleenpäällystysohjelma vuonna 2020

Tekninen lautakunta päättää ensi tiistain kokouksessaan vuonna 2020 toteutettavat uudelleenpäällystyskohteet. Ohjelmassa esitetään kevyen liikenteen väyliä päällystettäväksi kymmenessä eri kohteessa kaikkiaan 6,25 km. Katujen uudelleenpäällystämiskohteita kertyy 29 kohteessa 7,8 km.

Pääpaino kestopäällysteen uusimisessa kohdistuu kaikkein vilkasliikenteisimpiin kohteisiin. Myös vilkasliikenteisimpiä kevyen liikenteen väyliä on pyritty parantamaan päällystettä uusimalla vuosittain.

Talousarviossa uudelleenasfaltointiin on varattu 1 M euroa ja se kohdistuu tänäkin vuonna l hoitoluokan pääväyliin ja kokoojakatuihin sekä osin jalankulku- ja pyöräteihin.

Ohjelmassa uusintapäällystettävää katua ja raittia on yhteensä 14,05 km ja niille kertyy pinta-alaa 92 900 m². Ohjelma sisältää yhteensä 29 kohdetta. Kevyen liikenteen väyliä päällystetään kymmenessä eri kohteessa kaikkiaan 6,25 km. Katujen uudelleenpäällystämiskohteita kertyy 7,8 km.

Alueiden valmiiksi rakentamisen tai saneerauksien yhteydessä tapahtuvat asfalttipäällystystyöt (investointikohteet) eivät lukeudu tämän ohjelman piiriin, vaan toteutetaan kukin hankkeen yhteydessä erikseen.

Liitteet/oheismateriaali:

Lisätietoja:
Maanrakennusmestari Harri Silvonen, puh. 020 615 1281, harri.silvonen(at)kouvola.fi ja
Rakennuttajapäällikkö Antti Nyberg, puh. 020 615 7728 antti.nyberg(at)kouvola.fi

Teknisen lautakunnan esityslistat ja pöytäkirjat

Sivun alkuun