Porukkatalo on yhdistysten, yritysten ja kaupungin toimijoiden yhteinen toimitila Savonkadulla. Talossa toimii 13 yhdistystä, 3 pienyritystä, osuuskunta sekä kaupungin liikunta- ja yhteisöpalvelut. Kokousten ja tapahtumien järjestämiseen on Porukkatalossa kouvolalaisille yhdistyksille tarjolla myös maksutonta tilaa.

Palvelut

Aulapalvelu

Porukkatalon aulapalvelu sijaitsee talon toisessa kerroksessa. Aulapalvelun henkilökunta huolehtii talon siisteydestä, opastaa ja neuvoo talon käyttäjiä ja vieraita, hoitaa kokoustilojen varaukset ja kahvitukset, lähtevän ja saapuvan postin ym. juoksevia asioita.

Aulapalvelu on avoinna talon aukioloaikoina ma-to klo 7-18 ja pe klo 7-15.

Porukka Café

Porukka Café:sta voit edullisesti ostaa kahvia ja pientä purtavaa. Kahvio sijaitsee talon toisessa kerroksessa ja on avoinna ma-to klo 11-15 ja pe klo 11-14.

Tilat

Toimistotilojen lisäksi Porukkatalon toisesta ja kolmannesta kerroksesta löytyy kokoushuoneita, aulatila sekä saunaosasto. Talon ensimmäisen kerroksen tilat ovat Kouvolan Vammaisjärjestöjen Yhdistyksen ja sen neljänkymmenen jäsenjärjestön käytössä.

Kaikissa tiloissa on langaton nettiyhteys. Kokoushuoneiden ja aulatilan varustuksiin kuuluu lisäksi videotykki. Toisen kerroksen keittiön kahvin- ja vedenkeittimet sekä mikro ovat käytettävissä kokoustarjoilujen valmistamiseen.

Talossa on henkilöhissi.

Vapaita tiloja voi selailla WebTimmi -ohjelmalla. Voit tiedustella vapaita tiloja myös aulapalvelusta.

Aula

Toisen kerroksen aula muuntuu monenlaiseen tapahtumaan. Tuoleja tilaan mahtuu 60-80. Aulatilaa voi varata arki-illoiksi klo 15 eteenpäin sekä viikonlopuiksi.

Kokoushuone Toivo

Kolmannen kerroksen kokoushuone Toivossa on tilaa noin 20 hengelle.

Kokoushuone Voima

Kokoushuone Voima sijaitsee talon toisessa kerroksessa. Tilaan mahtuu mukavasti 12 henkeä.

Saunaosasto

Toisen kerroksen saunaosastoon kuuluu saunan lisäksi tilava oleskelutila sekä keittiönurkkaus. Saunaosastolla on tilaa noin 20 hengelle.

Tilavuokrat

Kokoushuoneet Toivo ja Voima sekä Aulatila ovat maksuttomia kouvolalaisille yhdistyksille 12 kertaa kalenterivuodessa.

Talon toimijat

1. kerros

2. ja 3. kerros

Päivitetty 14.3.2019