Porukkatalo on yhdistysten, yritysten sekä kaupungin toimijoiden yhteinen toimitila Savonkadulla, vain 800 metrin päässä kaupungin ydinkeskustasta. Porukkatalo tarjoaa yhdistyksille ja yhteisöille tiloja kokouksiin, kerhoiltoihin, tapahtumiin ja muihin kohtaamisiin.

Palvelut

Aulapalvelu

Porukkatalon aulapalvelu sijaitsee talon toisessa kerroksessa. Aulapalvelun henkilökunta opastaa talon käyttäjiä ja vieraita, hoitaa kokoustilojen varaukset ja kahvitukset sekä huolehtii talon siisteydestä.

Aulapalvelu on avoinna talon aukioloaikoina ma-to klo 7-18 ja pe klo 7-15.

Tilat

Yhdistysten varattavissa on kaksi kokoushuonetta, aulatila sekä saunaosasto. Kouvolan Vammaisjärjestöjen yhdistys KVY:n jäsenyhdistysten käytössä ovat talon ensimmäisen kerroksen tilat.

Kaikissa tiloissa on langaton nettiyhteys. Kokoushuoneiden ja aulatilan varustuksiin kuuluvat lisäksi videotykki ja fläppitaulu.

Kokoustarjoilujen valmistamiseen löytyy keittiöstä kahvin- ja vedenkeittimet, termoskannut sekä mikro. Myös kahvikupit ovat tilavaraajien käytössä. Kokouskahvit on mahdollista myös tilata etukäteen aulapalvelusta. Tilaukset vähintään kahta päivää aiemmin.

Talossa on henkilöhissi.

Aula

Toisen kerroksen aula muuntuu monenlaiseen tapahtumaan. Tuoleja tilaan mahtuu 60-80. Aulatilaa voi varata arki-illoiksi klo 15 eteenpäin sekä viikonlopuiksi.

Porukkatalon aulatila

Kokoushuone Toivo

Kolmannen kerroksen kokoushuone Toivossa on tilaa noin 22 hengelle.

cof

Kokoushuone Voima

Kokoushuone Voima sijaitsee talon toisessa kerroksessa. Kokoushuoneeseen mahtuu 14 henkeä.

Porukkatalon kokoushuone Voima

Saunaosasto

Toisen kerroksen saunaosastoon kuuluu saunan lisäksi tilava oleskelutila sekä keittiönurkkaus. Saunaosastolla on tilaa noin 20 hengelle.

Tilavuokrat

Porukkatalosta toimitilan vuokranneille on kokoushuoneiden sekä aulatilan käyttö ilmaista. Muut kouvolalaiset yhdistykset ja yhteisöt voivat varata kokoustiloja 12 kertaa vuodessa maksutta, jonka jälkeen tilavuokra on 10 euroa kerralta.

Saunatilan vuokra on talon toimijoilta 50 euroa ja muilta kouvolalaisilta yhdistyksiltä 100 euroa / kerta. Yhdistysten varattavissa on myös kaappitilaa.

Vapaita tiloja voi selailla WebTimmi-ohjelmalla. Voit tiedustella vapaita tiloja myös aulapalvelusta.

Talon toimijat

1. kerros

2. ja 3. kerros

Päivitetty 15.1.2020