Lastenteatterifestivaali Kuulas syntyi Kuusankoskelle TNL:n (Työväen Näyttämöiden Liitto) ja Kuusankosken Teatterin yhteistyönä 1980-luvulla. Kuulas - lastenteatteritapahtuma on kasvanut yhteistyössä Kouvolan kaupungin kanssa Kuusankoskitalon tiloista Kouvolan yhteiseksi festivaaliksi. Lastenteatteriesityksiä on myös Kouvolan Teatterissa ja Kymin Taideruukin tiloissa Kuusankoskella. Kuulas valittiin vuoden 2019 Festivaaliksi Suomessa, tapahtuma on mukana Suomen Finland festivaalien ketjussa.

Lasten Teatteritapahtuma Kuulas kokoaa Kouvolaan maamme parhaat lastenteatteriesitykset. Keväältä koronapandemian takia peruuntuneen festivaalin uusi ajankohta on sunnuntaista keskiviikkoon 20.–23.9.2020.

Syksyn esitykset ja aikataulu on nyt julkaistu! Teema rohkeat avaukset näkyy esitysvalintojen moninaisuudessa. Ohjelmistoa on kaikenikäisille lapsille taaperoista lähtien. Työpajoista tiedotetaan vielä erikseen.

Vuosittain järjestettävällä Kuulas-festivaalilla on pitkät perinteet Kouvolan Kuusankoskella. Lasten rakastaman ja sitä vuodesta toiseen odottaman tapahtuman näyttämöinä toimivat Kuusankoskitalo ja Taideruukki.

Kuvagalleria

Päivitetty 11.5.2020