Palvelu: Kulttuuripalvelut

Kulttuurifoorumi kutsuu keskustelemaan Kouvolan kulttuurielämästä

Kulttuurifoorumi on tiistaina 7.5. klo 18–20 järjestettävä avoin tilaisuus kaikille Kouvolan kulttuuritoiminnasta kiinnostuneille. Illan aikana Taideruukilla kuullaan kulttuurin kuntalaiskyselyn tuloksista sekä keskustellaan Kouvolan kulttuuritoiminnasta ja sen tulevaisuudesta.

Kouvolan kirjastot mukana uudessa E-kirjastossa

E-kirjasto tulee käyttöön kaikissa Kouvolan kirjastoissa Kirjan ja ruusun päivänä 23.4.2024. E-kirjasto on kuntien yhteinen palvelu, jota pääsevät käyttämään siihen liittyneiden kuntien asukkaat.

Vastaa Kouvolan kulttuuripalveluiden asiakaskyselyyn! 

Kouvolan kulttuuripalvelut kartoittaa asukkaiden tarpeita, toiveita ja odotuksia kaupungin kulttuuritoiminnasta. Kysely tehtiin viimeksi keväällä 2022 osana Kouvolan kulttuuriohjelmaa. Kaupungin verkkosivulta avautuvaan kyselyyn voi vastata 31.3.2024 asti.

Talvivalkeat kuljettaa yleisön Kymenlaakson juurilta läpi Suomen ja maailman ääriin

Kevät tuo tullessaan perinteisen Talvivalkeat-tapahtumasarjan. Kuusankoskitalon konserteissa matkataan kymenlaaksolaisten artistien mukana musiikin eri tyylilajeissa jazzista ikivihreisiin balladeihin ja rakastetuista elokuvasävelmistä klassisen musiikin helmiin ja tangon tahteihin. Kouvolatalossa yleisöä viihdyttää komediallinen teatteriesitys.

Lasten kulttuuriviikoilla sukelletaan sanataiteeseen

42. kertaa järjestettävät Lasten kulttuuriviikot ilahduttavat jälleen 3.-25.2.2024. Tänä vuonna ympäri maakuntaa järjestettävissä tapahtumissa sukelletaan sanataiteeseen ja juhlistetaan lastenkirjailija Kirsi Kunnaksen syntymää 100 vuotta sitten. Monipuolisia taide-elämyksiä perheiden sekä varhaiskasvatuksen ja alakoulujen arkeen tarjotaan Kouvolan lisäksi Haminassa, Kotkassa, Loviisassa, Pyhtäällä, Virolahdella ja Miehikkälässä.

Lasten kulttuuriviikot 2024

Perinteiset Lasten kulttuuriviikot 3. - 25.2.2024 rikastuttavat jälleen lasten kulttuurikokemuksia runsaalla ja monipuolisella tarjonnallaan. Tämän vuoden teemana on sanataide.

Sivun alkuun