+
-+ Tulosta

Ajankohtaista

Mäyränkorven katuremontti tuo muutoksia alueella liikkumiseen

8.5.2018

Suoratien ja Haaralankujan katusaneeraus alkaa kesällä ja muuttaa Mäyränkorven läpiajoliikenteen reittiä. Läpiajoliikenne ohjataan urakan ajaksi pois alueelta ja bussit siirtyvät kulkemaan Kuusaantietä pitkin. Myös kevyenliikenteen väylä on pois käytöstä.

Kyseessä on perusparannus, jossa Kouvolan kaupunki kunnostaa yli kilometrin Suoratien ja Haaralankujan alueen katurakenteita, vesihuoltoa sekä valaistusta.

Rakentaminen alkaa 9.5.2018 ja kestää noin kahdeksan kuukautta. Urakoitsijana toimii Destia Oy.

Kesän aikana liikennejärjestelyt tulevat muuttumaan. Urakoitsija opastaa poikkeusreitit liikennemerkein. Suoratien raskasliikenne ja läpiajoliikenne Kyminkadun ja Mäyränkorventien välillä ohjataan pois koko urakan ajaksi. Linja-autoliikenteen linja 7 tulee kesäaikataulujen voimassa oloajan (4.6.-8.8.2018) kulkemaan poikkeuksellisesti Kuusaantietä pitkin.

Kuva linjan 7 poikkeusreitistä

Rakennuttaja Kouvolan kaupunki ja pääurakoitsija Destia Oy pyytävät alueen kadunkäyttäjiä ja kevyen liikenteen kulkijoita huomioimaan työmaa-alueella työskentelevät työntekijät ja työkoneet sekä kehottaa kulkijoita varovaisuuteen alueella.

Lisätietoa
Kouvolan kaupunki, Yhdyskuntatekniikka
Rakennuttajapäällikkö Antti Nyberg
p. 020 615 7728
antti.nyberg@kouvola.fi

Pääurakoitsija, Destia Oy
Työmaapäällikkö Henrik Renlund
p. 040 6472546
henrik.renlund@destia.fi

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme