Siivoojan sijaishaku

Meillä siivoojan työ on tärkeässä roolissa. Teemme työtä Rakkaudesta lajiin – ajatuksella. Joustava, avoin ja luottamuksellinen yhteistyö asiakkaiden, työntekijöiden ja esihenkilöiden välillä on tärkeää.

Haemme positiiviseen ja joustavaan tiimiimme siivoojaa eri mittaisiin sijaisuuksiin. Meille tärkeintä on, että olet innostunut siivoustyöstä ja asenteesi siivoustyötä kohtaan on utelias. Eduksi katsotaan laitoshuoltajan ammattitutkinto tai toimitilahuoltajan perustutkinto, sekä aiempi kokemus. Arvostamme kykyä työskennellä sekä itsenäisesti, että osana tiimiä. Työssä tarvitset oma-aloitteellisuutta, työyhteisötaitoja sekä suomen kielen taitoa.

Työnantajana olemme luotettava ja joustava. Työn ja vapaa-ajan tasapaino toteutuu. Työ on arkipainotteista ja pääsääntöisesti kokoaika- ja päivätyötä. Esihenkilöt ja työkaverit ovat kannustavia sekä ammattitaitoisia. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan. Lähtöpalkka on 2076,08 €/kk koulutuksella tai vankalla kokemuksella (38,15h viikkotyöaika). Lähtöpalkka on 1996,11€/kk, jos kokemusta tai koulusta ei ole.

Tule tiimiimme tekemään #siistii #asenneratkaisee #visitkouvola
Hakemuksen voit täyttää kohdasta HAE TYÖPAIKKAA. Hakemuksen jättämisen jälkeen ota yhteyttä meihin. Yhteystiedot alla.

Sivun alkuun