Koulunkäynninohjaajien sijaishaku

Haemme sijaisia koulunkäynninohjaajien eripituisiin sijaisuuksiin sekä ala- että yläkouluilla Kouvolan eri alueilla.

Voit ilmoittautua sijaisrekisteriin täyttämällä sähköisen hakemuksen hae työpaikkaa-linkin kautta. Mikäli olet kiinnostunut työstä vain tietyssä yksikössä, merkitse se lisätietoihin. Hakija huolehtii itse hakemuksensa käytettävyytensä päivittämisestä rekisteriin. Tutkinto- ja opintorekisteriotteen tulee liittää sähköiseen hakemukseen pdf-tiedostona. Ajan tasalla olevat yhteys- ja käytettävyystiedot ovat edellytyksenä sijaisuuksien tarjoamiselle.

Mikäli teet jo meille sijaisuuksia järjestelmän ulkopuolella, käythän silti rekisteröitymässä sijaiseksi, jotta tietosi löytyvät järjestelmästä.

Koulunkäynninohjaajalta edellytetään koulunkäyntiavustajan ammattitutkintoa tai muuta tehtävään soveltuvaa ammatillista perustutkintoa. Huomioimme myös opiskelijat. Rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote tulee esittää, mikäli sijaisuuksien yhteenlaskettu aika vuoden aikana ylittää kolme kuukautta.

Pidemmät sijaisuudet, määräaikaiset ja toistaiseksi täytettävät virat laitetaan erilliseen hakuun ja niistä ilmoitetaan Kuntarekryn ja TE-palveluiden sivuilla sekä Kouvolan kaupungin internet sivuilla.

Sivun alkuun