Asuntomessut Kouvolassa 2019

KAksi poikaa pelaa mälkkyä vanahn kasarmrakennuksen edessä

Asuntomessut Pioneeripuistossa 12.7.-11.8.2019

On aika kirjoittaa uusi luku Pioneeripuiston yli satavuotiseen historiaan. Kesän 2019 Asuntomessujen myötä ainutlaatuiseen miljööseen rakentuu monta uutta tarinaa. Asuntomessut järjestetään Kouvolan Pioneeripuistossa 12.7.-11.8.2019. Pioneeripuiston asuinalue rakentuu Korian vanhalle kasarmialueelle, Kymijoen jylhiin rantamaisemiin. Vanhat venäläisten rakentamat punatiiliset kasarmirakennukset, yhdessä uljaan luonnon kanssa luovat alueelle oman uniikin luonteen. Rakentamisen uusia ideoita esittelevät alueelle rakennettavat modernit pientalot, rivitalot, paritalot ja uudenlainen senioriasumisen kortteli. Kokonaisuus on upea yhdistelmä uusimpia asumisen ratkaisuja ja historiaa.

Lue lisää messuista Asuntomessujen sivuilta

Tule, näe ja koe Kouvola

Kesäinen Kouvola tarjoaa monenmoista tekemistä ja näkemistä. Tykkimäen huvipuisto ja Aqua Park vesipuisto perheen pienemmille, Repoveden kansallispuisto luonnon rauhaa rakastaville, Unescon Maailmanperintökohde Verla ja Arboretum Mustila muutamia helmiä mainitaksemme. Tule, näe ja koe Kouvola!

Medialle - jutun juurta Kouvolasta

Medialle-sivulle on koottu tiedotteita ja juttuja Kouvolasta. Sivulta löydät myös linkin kuvapankkiin, missä on monipuolinen valikoima Kouvola-kuvia.

Medialle-sivulle