Ajankohtaista

Päiväkotien sulkemiset kesällä

Kouvolan kaupungin päiväkodit ovat auki rajoitetusti tulevana kesänä. Päiväkotien sulkemisista on tiedotettu vanhemmille Wilman kautta. Sulkusuunnitelmaan voidaan tehdä muutoksia huhtikuussa järjestettävän kesäajan hoitotarvekyselyn jälkeen. Perheille hyvitetään hoitomaksussa ne hoitopäivät, jolloin he järjestävät lapsensa hoidon itse kesä-heinäkuun aikana.

Nuoret perehtyvät kaupunkisuunnittelun näkökulmiin

Mielikuvituskaupungin rakentaminen, oman arkiympäristön havainnointi ja uuden koulun pihasuunnitteluun osallistuminen johdattelevat Valkealan yläkoulun 9A-luokkalaiset ympäristön suunnittelun eri tasoihin ja näkökulmiin. Työpajasarjalla herätellään nuoria kiinnostumaan oman lähiympäristönsä kehittämisestä sekä vahvistetaan heidän osallistumismahdollisuuksia kestävän kaupungin luomiseen.

Kasvatuksen ja opetuksen toimialan lomautussuunnitelmat hyväksyttiin lautakunnassa

Kasvatus- ja opetuslautakunta hyväksyi toimialan lomautussuunnitelman kokouksessaan 29.1.2020. Lomautusten perusteena ovat taloudelliset syyt. Kouvolan kaupungilla on kuluvana vuonna pakottavat syyt kustannusten vähentämiseen. Lomautuksilla on vaikutusta kuntalaisten palveluihin, mutta lakisääteiset palvelut järjestetään lomautuksista huolimatta. Keskeisenä periaatteena on asiakasturvallisuuden takaaminen.