Ajankohtaista

Marjoniemen yhtenäiskoulun asemakaavan muutos nähtäville

Marjoniemen yhtenäiskoulu valmistuu tämänhetkisen tavoitteen mukaan vuonna 2026. Koulun hankesuunnittelu on pienen tauon jälkeen edennyt ja koulun sijoituspaikkaan tehtävä asemakaavan muutos saatu ehdotusvaiheeseen. Asemakaavan muutoksen ehdotus on teknisen lautakunnan käsiteltävänä 30.11., jonka jälkeen se asetetaan lautakunnan niin päättäessä julkisesti nähtäville.

Lasten parlamentti kokoaa neljäsluokkalaisia pohtimaan lasten oikeuksia turvallisuuteen

Kaupungintalon valtuustosali täyttyy 16.11.2022 mahdollisista tulevaisuuden päättäjistä, kun neljäkymmentä Kouvolan neljäsluokkalaista Mansikkamäen ja Niinistön kouluista keskustelee lasten elämän ja koulupäivän turvallisuudesta. Lapsen oikeus turvallisuuteen on tämän vuoden teema YK:n lasten oikeuksien viikolla 14.-20.11.

Valkealan monitoimitalo on harjakorkeudessa

Valkealan monitoimitalon työmaa on edennyt syksyn aikana reippaasti. Vesikaton asentaminen ja vedeneristystyöt ovat valmiit. Harjannostajaisia vietettiin perinteikkäästi hernesopan ääressä rakennustyöväen, suunnittelijoiden ja muiden hankkeeseen osallistuneiden kesken.

Syyslomaviikko 43 on täynnä tekemistä ja toimintaa Kouvolassa

Syyslomaa viettävät lapsiperheet, koululaiset ja opiskelijat voivat viikolla 43 muun muassa tutustua pelitaiteeseen ja pelata museossa, seikkailla temppuradalla, etsiä heijastimia tai reppuretkeillä lähipoluilla. Kouvolan kymmenen nuokkaria ovat auki nuorille koko viikon. Kouvolan kaupungin eri palvelut järjestävät monipuolista tekemistä lomailijoille.

Kaupunginhallitus päättää energiansäästötavoitteista

Kouvolan kaupunki on aloittanut energiakriisiin vastaamisen ja vienyt käytäntöön helposti toteutettavia, pehmeitä toimenpiteitä säästääkseen energiaa. Lisätoimia tarvitaan. Kaupunginhallitus päättää energiansäästötavoitteista 10.10.2022. Kaupunginhallitukselle esitetään energiansäästötavoitteeksi yhteensä kolme miljoonaa euroa lämmityskauden aikana.

Sivun alkuun