Ajankohtaista

Tänään vielä ehdit: ennakkoäänestyksen vilkkain päivä eilen, Kouvolassa äänestänyt 22%

Aluevaalien ennakkoäänestys päättyy tänään. Toimi nopeasti, niin ehdit vielä. Eilinen maanantai oli Kouvolassa vilkkain äänestyspäivä tähän mennessä, kun 3178 äänestäjää kävi vaaliuurnilla. Palveluista päätetään jatkossa aluevaltuustossa. Nykyisen kaltaisia kuntakiintiöitä ei ole vaan eniten ääniä saaneet valtuutetut päättävät, olivatpa he mistä päin Kymenlaaksoa tahansa.

Nyt kysytään Kouvolan ulkokuntoilupisteistä

Kouvolan kaupunki haluaa lisätä ulkokuntoilupisteiden määrää ja parantaa niiden varustelua. Asukkaiden toiveita uusien ulkokuntoilupisteiden sijainnista ja varustelusta kartoitetaan helmikuun loppuun asti auki olevalla kyselyllä.

Kymsoten suun terveydenhuollon asiakaspalvelunumero muuttuu 12.1.2022

Kymsoten alueen suun terveydenhuollon hammashoitoloiden ajanvaraus- ja asiakaspalvelunumero yhtenäistyy 12.1.2022 alkaen. Haminan, Kotkan, Kouvolan, Miehikkälän ja Virolahden suun terveydenhuollossa ja hammashoitoloissa asiakaspalvelunumero on jatkossa 05 220 2200. Suun terveydenhuollon ajanvaraus- ja puhelinpalvelu palvelee arkisin klo 7–16.

Aluevaalitilaisuudet 12.1. ja 13.1. – lähetä ennakkokysymyksiä

Kouvolan kaupunki ja Kouvolan Sanomat järjestävät 12.1. ja 13.1. yhdessä kaksi aluevaalitilaisuutta, joita voi seurata verkossa Kouvolan Youtube-kanavalla ja Kouvolan Sanomien verkkosivuilla. Voit lähettää kysymyksiä ennakkoon panelisteille ja viranhaltijoille.

Majoitushuoneistojen astioiden puhtaustaso melko hyvä Kouvolassa

Terveysvalvonnan viime syksynä tekemän selvityksen perusteella voidaan todeta, että kouvolalaisten majoitushuoneistojen astioiden puhtaustaso oli melko hyvä. Tutkimus vahvistaa käsitystä, että käsitiski on riittämättömämpi menetelmä astioiden puhdistamisessa kuin koneellinen pesu.

Vaalit lähestyvät – Mistä kaikesta aluevaltuusto päättää?

Lähestyvissä aluevaaleissa valitaan Kymenlaakson hyvinvointialueelle 59 aluevaltuutettua. Ehdokashakemukset jätettiin 14.12. ja aluevaalilautakunta vahvistaa ehdokasasettelun ja ehdokasnumerot 23.12. Varsinainen vaalipäivä on 23.1.2022 ja aluevaltuuston toimikausi alkaa 1.3.2022.

Sivun alkuun