Ajankohtaista

Miten sinä voit? Vastaa hyvinvointikyselyyn

Millainen on ollut hyvinvointisi kuluneen vuoden aikana? Millaiseksi koet turvallisuutesi arjessa? Kouvolan kaupunki haluaa vahvistaa asukkaidensa hyvinvointia ja kuulla kuntalaisten kokemuksia omasta hyvinvoinnista. Kaiken ikäisille asukkaille avoin hyvinvointikysely on auki 28.11.-11.12.2022 kaupungin verkkosivuilla.

Kuusankosken uimahallin aukioloaikoja laajennetaan

Aukioloajan muutokset mahdollistavat muiden uimahallien sulkujen aikana sen, että kuntalaisten ja koulujen tarpeet pystytään huomioimaan paremmin. Uimaseuroille pyritään järjestämään vuoroja aukioloaikojen ulkopuolelta, jotta uimahallissa olisi enemmän tilaa muille asiakkaille hallin aukioloaikoina.

Jaalan terveysasema aloittaa tauon jälkeen toimintansa

Sairaanhoitajan vastaanotto aloittaa 26.10.2022 ja lääkärin vastanotto 30.11.2022. Jaalan terveysasema palvelee aina ajanvarauksella. Aikoja voi jo varata lääkärin, sairaanhoitajan ja diabeteshoitajan vastaanotoille, hammashoitolaan, laboratorion näytteenottoon ja avokuntoutukseen.

Lux Like Kouvola – pelattavan valotaiteen festivaali syttyy pian!

Toista kertaa järjestettävä Lux Like Kouvola on pelattavan valotaiteen festivaali, joka järjestetään 3.─6.11. Kaikille avoimessa ja ilmaisessa tapahtumassa on koettavana kahdeksan teosta, kuudelta eri taitelijalta tai taitelijaryhmältä. Valotaidetapahtuman reitti kulkee Manskilta uudelta yrityspalvelutalolta Kouvolatalolle. Teokset ovat nähtävillä ja pelattavissa päivittäin klo 17–21.

Inkeroisten uimahalli pysyy suljettuna 23.10. asti

Päätös uimahallin avaamisesta syys- ja talvikaudelle 2022-2023 tehdään viikon 42 aikana osana viranomaisten laajempaa päätöksentekoa. Tällöin käsitellään Kouvolan kaupungin järeitä keinoja energian säästämiseksi.

Kaupunginhallitus päättää energiansäästötavoitteista

Kouvolan kaupunki on aloittanut energiakriisiin vastaamisen ja vienyt käytäntöön helposti toteutettavia, pehmeitä toimenpiteitä säästääkseen energiaa. Lisätoimia tarvitaan. Kaupunginhallitus päättää energiansäästötavoitteista 10.10.2022. Kaupunginhallitukselle esitetään energiansäästötavoitteeksi yhteensä kolme miljoonaa euroa lämmityskauden aikana.

Asunnottomien yötä vietetään lokakuussa

Kouvolan Asunnottomien yö järjestetään tänä vuonna Brankkarin sijaan kauppakeskus Hansassa maanantaina 17. lokakuuta. Kudo vähävaraisille ja asunnottomille villasukat tai tule kuuntelemaan paneelikeskustelua.

Sivun alkuun