Yleisötilaisuuksien kokoontumisrajoitukset muuttuvat Kouvolassa – uudet ohjeet julkaistu tapahtumien järjestämiseen

Nainen kasvomaskin kanssa

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on 4.6.2021 tehnyt tartuntatautilain 58 §:n nojalla päätöksen yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten järjestämisestä Kymenlaaksossa ajalla 5.-30.6.2021.

Päätös on luettavissa aluehallintoviraston internetsivuilla.

Edellä mainitun päätöksen mukaisesti Kouvolassa voidaan ajalla 5.-30.6. järjestää sisätiloissa ja alueellisesti rajatuissa ulkotiloissa yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia. Jos sisätiloissa järjestetyssä tilaisuudessa on yli 10 (kymmenen) henkilöä ja ulkotiloissa yli 50 (viisikymmentä) henkilöä, tulee asiakkailla ja toimintaan osallistuvilla sekä seurueilla olla tosiasiallisesti mahdollista välttää lähikontakti toisiinsa. Lisäksi tulee noudattaa opetus- ja kulttuuriministeriön ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen 31.5.2021 antamaa ohjetta.

Kouvolan kaupunki on julkaissut uuden päätöksen mukaisen ohjeen yleisötilaisuuksien ja tapahtumien järjestäjille kesäkuussa 2021:

Ohje yleisötilaisuuksien järjestämisestä Kouvolassa, kesäkuu 2021

Em. ohjeen liite: Ohje koronavirustartuntojen ehkäisemisestä yleisötilaisuuksien ja yleisten kokoontumisten yhteydessä sekä julkisten tilojen käytössä, THL / OKM, 31.5.2021

Lisätietoja:

Turvallisuuspäällikkö Johanna Franzén

johanna.franzen@kouvola.fi