Vuoden 2021 yrittäjäpalkinnot luovutettiin yhteisessä tilaisuudessa

Kouvolan kaupungin vuoden 2021 yrittäjäpalkinnon luovutus

Kouvolan kaupungintalolla järjestettiin 7.4. Kouvolan kaupungin ja Kymen yrittäjien sekä paikallisyhdistysten yhteinen yrittäjien palkitsemistilaisuus.

Palkintojen jako piti alun perin järjestää jo aiemmin Kymen Yrittäjien maakunnallisessa yrittäjäjuhlassa loppuvuodesta 2021. Se jouduttiin kuitenkin perumaan koronatilanteen johdosta jolloin sovittiin, että palkinnot jaetaan hieman pienimuotoisemmin tilanteen helpotettua.

Juhlissa luovutettiin Kouvolan kaupungin yrittäjäpalkinto, Kymen Yrittäjien paikallisyhdistysten eli Anjalankosken yrittäjien, Kouvolan yrittäjien ja Valkealan yrittäjien palkinnot sekä maakunnalliset yrittäjäpalkinnot. Tarkempi lista kaikista palkittavista löytyy aiemmasta uutisesta.

Tilaisuuden avasi Kouvolan kaupunginjohtajan Marita Toikka, jota haastatteli tilaisuuden juontaja Kymen Yrittäjien aluejohtaja Kari Jääskeläinen.

Marita Toikka Kari Jääskeläisen haastateltavana.

Kouvolan kaupungin vuoden 2021 yrittäjäpalkinnon sai raskaan kaluston varaosien erikoisliike Tarvike-Ahola Oy ja yrittäjät Marko Turunen ja Pekka Turunen. Palkintoa olivat luovuttamassa kaupunginjohtaja Marita Toikka, kehitysjohtaja Petteri Portaankorva sekä Kinnon toimitusjohtaja Kimmo Niemi. Perusteluissa nostettiin esiin, että Tarvike-Ahola on menestynyt toimialallaan kaikkiin yrityksiin verrattuna erinomaisesti. Sen maksuvalmius ja vakavaraisuus ovat paremmat kuin 90 prosentilla yrityksistä. Kasvu, kannattavuus, tulos, maksuvalmius ja riskinsietokyky ovat paremmat kuin 80 prosentilla toimialan yrityksistä. Yrityksen vakavaraisuus on huippuluokkaa. Tarvike-Aholan liikevaihto ja henkilöstön määrä ovat olleet viime vuosina selkeässä kasvussa.

Kymen Yrittäjien vuoden 2021 maakunnallisen yrittäjäpalkinnon sai Elementit-E Oy ja yrittäjä, rakennusneuvos Veli Hyyryläinen. Vuoden yksinyrittäjä on haminalainen yrittäjä Sari Forsell-Honkonen ja vuoden nuori yrittäjä on kotkalainen yrittäjä ja eläinlääkäri Anne Bruce.

maakunnallisen yrittäjäpalkinnon saajat 2021
Maakunnallisen yrittäjäpalkinnon saajat Anne Bruce ja Veli Hyyryläinen.
Veli Hyyryläinen pitämässä kiitospuhetta.

Osaltaan paikallisen yrityskentän laajuudesta ja moninaisuudesta kertoo se, että palkittavien joukkoon mahtui niin monilukuinen joukko yrittäjiä eri aloilta, aina taksi- ja kuljetuspalveluista eläintenhoitoon, maanrakennukseen ja varaosien myyntiin.

Tilaisuudessa palkitut Kymen Yrittäjien paikallisyhdistysten palkintojen saajat 2021

Anjalankoski
Vuoden yrittäjä Mirka ja Arto Vainiemi, Keroil Oy
Vuoden nuori yrittäjä Pasi Kurittu, Liikenne Kurittu
Vuoden yksinyrittäjä Jukka Naukkarinen, Sähköpalvelu Jukka Naukkarinen

Anjalankosken yrittäjäpalkinnot 2021
Anjalankosken palkitut

Kouvola
Vuoden yrittäjä Katja Väkiparta ja Tuulikki Castren, Aitovet Oy
Vuoden nuori yrittäjä Antti Metsäketo ja Miikka Siren, Metsäketo Oy
Vuoden yksinyrittäjä Mirja Näkki, Mirja Näkki Oy

Kouvolan yrittäjäpalkinnon saajat 2021
Kouvolan palkitut

Valkeala
Vuoden yrittäjä Simo Lehtinen, Nosto- ja Kuljetus S. Lehtinen Oy
Vuoden yksinyrittäjä Olavi Kunnasto, Kouvolan LVI-Palvelu Oy
Vuoden nuori yrittäjä Jesse Nikki, Tmi. Jesse Nikki

Valkealan yrittäjäpalkinnon saajat 2021
Valkealan palkitut

Onnittelut kaikille palkituille!

Sivun alkuun