Vastaa ”Talvipyöräilijäprofiili” -kyselyyn!

Kysely on avoin kaikille Suomessa asuville asuinpaikkakunnasta riippumatta. Tuloksia käytetään valtakunnallisesti ympärivuotisen arkiliikunnan edistämistyössä sekä siihen liittyvässä tiedottamisessa ja valistamisessa. Kyselyssä ei pyydetä vastaajilta henkilötietoja. Vastausaika 09.02.2024 saakka.

Kyselyn toteutaa Winter Cycling Federation ry. yhteistyössä Navico Oy ja Sporttest Oy kanssa. Tuloksia käytetään valtakunnallisesti ympärivuotisen arkiliikunnan edistämistyössä sekä siihen liittyvässä tiedottamisessa ja valistamisessa. Kaikkien järjestävien tahojen tavoitteena on lisätä ympärivuotista arkiliikuntaa eri puolella Suomea. Tähän tarvitsemme lisää tietoa ympärivuotisista arkiliikkujista.

Kysely on avoin kaikille Suomessa asuville asuinpaikkakunnasta riippumatta. Kyselyssä ei pyydetä vastaajilta henkilötietoja.

Kysely muodostuu kolmesta osasta: Tausta-, pyöräily- ja hyvinvointitietojen kyselyosista. Lisäksi voitte halutessanne antaa viimeisessa osiossa arvionne paikkakuntanne talvihoidon palvelutasosta ja kehittämisen tarpeista.

Kiitos, että osallistut ja vaikutat osaltasi ympärivuotisen arkiliikunnan olosuhteiden ja arvostuksen parantamiseen!

Vastausaika 09.02.2024 saakka. Vastaa ”Talvipyöräilijäprofiili” -kyselyyn!

Sivun alkuun