Vapaaehtoisten digiopastajien koulutus alkaa 8.3.2023 Kouvolan pääkirjaston Mediamajalla

Kouvolan kaupungin Digitaidoilla osalliseksi -hanke järjestää maksuttoman digiopastajakoulutuksen 8.3.2023 alkaen Kouvolan pääkirjaston Mediamajalla. Vapaaehtoisten digiopastajien tarve on tullut esille monissa Kouvolan kaupungin järjestämissä digikyselyissä.

Digikoulutuksen kautta järjestetään vapaaehtoisille väylä pitää omat digitaidot ajan tasalla ja samalla mahdollisuus auttaa muita. Lisäksi mahdollistetaan Kouvolan yleisissä paikoissa, kuten kirjastoissa, ryhmämuotoisen digiopastamisen digitaidottomille. Maksuton digikoulutus käynnistyy 8.3. klo 17-19.30 Kouvolan pääkirjaston Mediamajalla. Koulutuksia on kolme kertaa keskiviikkoisin.

Osallistujan ei tarvitse olla diginörtti

Toivomme paikalle digiasioista kiinnostuneita kuntalaisia. Osallistujien ei tarvitse olla diginörttejä vaan kiinnostus ja innostus digitaitoja kohtaan riittää. Vapaaehtoisten opastajien toiminta on auttamista ja vierellä kulkemista. Opastaja on osana digiryhmää, jota koulutetaan tarpeen mukaan. Kuten yleensäkin vapaaehtoistoiminnassa, hyvä mieli tulee siitä, kun saa auttaa ja opastaa muita.

Lisätietoa Digitaidoilla osalliseksi -hankkeesta

Hankkeen logot, Kouvola, Euroopan unioni, Euroopan aluekehitysrahasto, Euroopan sosiaalirahasto, Vipuvoimaa EU:lta, Elinkeino-, liikenne ja ympäristökeskus

Lisätiedot ja ilmoittautuminen:
Katariina Terävä
projektikoordinaattori,
Digitaidoilla osalliseksi -hanke
puh. 020 615 7044
katariina.terava@kouvola.fi

Sivun alkuun