Lehtomäen jalkapallokenttä on sulatettu ja käyttökunnossa

Jalkapallokentän nurmi.

Lehtomäen jalkapallokenttä on sulatettu ja käyttökunnossa myös kaupunkilaisille pienimuotoiseen pallopelien harrastamiseen.


Yläkoululaisten ja sitä vanhempien ryhmäharrastustoiminta on keskeytetty 8.-28.3.2021 hallituksen asettaman ”sulkutilan” vuoksi. Myöskään ulkotiloihin ei tule nyt kokoontua isoilla porukoilla treenaamaan tällä aikavälillä.


Lehtomäen kenttää voi kuitenkin käyttää myös sulkutilan aikana alakouluikäisten harrastusvuoroihin sekä pienimuotoisesti myös ystävien ja perheenjäsenten kanssa pallopelien harrastamiseen. Koronarajoitukset tulee ottaa huomioon, kentällä ei saa syntyä tungosta ja myös pelaajien kesken tulee säilyä kahden metrin turvaväli.

Kaikki kaupunkilaiset voivat käyttää kenttää vapaina aikoina jalkapalloseurojen harjoitusvuorojen ulkopuolella. Jalkapalloseurojen harjoitusvuorot näkyvät täältä: www.kouvola.fi/timmi.

Kentällä on valaistus maanantaista sunnuntaihin kello 21.30 asti. Kentällä on penkkejä kenkien vaihtamista varten, pukukopit ovat toistaiseksi vain seurojen käytössä. WC:t ovat avoinna maanantaista sunnuntaihin kello 17.30 asti.

Lisätietoja:
Kirke Roos
liikuntapaikkapäällikkö
020 615 8235, kirke.roos(at)kouvola.fi